- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Reuters: Ο Τραμπ «μπλόκαρε» ισραηλινό σχέδιο δολοφονίας του Χαμενεΐ
Σχέδιο δολοφονίας του Αλί Χαμενεΐ από το Ισραήλ φέρεται να απέτρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ασκεί βέτο στις συνομιλίες μεταξύ των δύο κρατών.
Σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους, ο Τραμπ απέτρεψε το σχέδιο δολοφονίας του Ανώτατου Θρησκευτικού Ηγέτη του Ιράν το οποίο πιθανότατα είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Ισραηλινός Στρατός.
«Έχουν σκοτώσει οι Ιρανοί έναν Αμερικανό ακόμα; Όχι. Μέχρι να το κάνουν, δεν συζητάμε καν να κυνηγήσουμε την πολιτική ηγεσία» δήλωσε μία από τις πηγές, ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης.
U.S. President Trump vetoed an Israeli plan to assassinate Iran's Supreme Leader Ali Khamenei in recent days, Reuters reports. https://t.co/ZKJiJL0wCZ
— Ariel Oseran أريئل أوسيران (@ariel_oseran) June 15, 2025
Ο Τραμπ τρέφει ακόμη ελπίδες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Οι συνομιλίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα Κυριακή στο Ομάν ακυρώθηκαν λόγω των ισραηλινών επιθέσεων. Ο Τραμπ δήλωσε στο Reuters την Παρασκευή ότι «γνωρίζαμε τα πάντα» για τις ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν.