- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ κάποια στιγμή
«Δεν ξέρω, ίσως μια μέρα, αυτή η κλίση υπάρχει», απάντησε ο 47χρονος γιος του Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν αποκλείει να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ κάποια στιγμή
Ο 47χρονος πρωτότοκος γιος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, που είναι επιφορτισμένος τώρα με εμπορικές υποθέσεις της οικογένειάς του, δεν απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο «μια μέρα» να είναι υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Δεν ξέρω, ίσως μια μέρα, αυτή η κλίση υπάρχει», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, στη διάρκεια οικονομικού φόρουμ στην Ντόχα, όταν η συντονίστρια του πάνελ τον ρώτησε αν σκέπτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, μετά την αποχώρηση του πατέρα του.
Όμως αυτή τη στιγμή, είπε, σκοπός του είναι να μεταφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο την επιθυμία της κυβέρνησης Τραμπ να «εκδιώξει την ιδεολογία woke που πήρε τον έλεγχο». «Δεν είναι μόνο θέμα της κυβέρνησης. Είναι [θέμα] και του επιχειρηματικού τομέα», είπε.
Η δεύτερη θητεία της κυβέρνησης Τραμπ είναι «η μεγαλύτερη ευκαιρία να επανεκκινήσει η Αμερική και να επανεκκινήσουν οι σχέσεις στον κόσμο, να δημιουργηθεί ευημερία και ανάπτυξη για όλο τον κόσμο. Και είμαι απολύτως σίγουρος για αυτό», πρόσθεσε, κλείνοντας μια συνεδρία όπου επέμεινε στο ότι ο ίδιος είναι πάνω απ΄όλα επιχειρηματίας.
Επιχειρηματίας προτού ο πατέρας του γίνει πρόεδρος, θα παραμείνει και «μετά», είπε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Trump Organization, της οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, του τουρισμού, των ξενοδοχείων ή ακόμη των γηπέδων γκολφ.
Ο πατέρας του συντηρεί την αμφιβολία για το αν το θα επιδιώξει τρίτη θητεία, κάτι που απαγορεύεται από το αμερικανικό Σύνταγμα και προκαλεί επικρίσεις από τους αντιπάλους του.
«Δεν ξέρω, πρέπει να το σκεφτώ», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα, ευρισκόμενος ακόμη στο Κατάρ, ενώπιον Αμερικανών στρατιωτών στη βάση αλ-Ουντέιντ.
Η 22η τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, που εγκρίθηκε το 1947, αναφέρει ότι «κανείς δεν μπορεί να εκλεγεί περισσότερες από δύο φορές πρόεδρος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Πανηγύρι με τις φωτογραφίες του ζευγαριού
Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή από τις 28 Φεβρουαρίου
Τουλάχιστον δέκα τάνκερ έχουν γίνει στόχος ή έχουν αναφέρει επίθεση από την αρχή της σύρραξης
Στάθηκε τυχερός που επέζησε από την επίθεση της 28ης Φεβρουαρίου λέει ο πρέσβης του Ιράν στην Κύπρο
Το νέο εργαλείο αποκαλείται HODIO - ένα ακρωνύμιο στα ισπανικά για το «Αποτύπωμα Μίσους και Πόλωσης»
Όταν η επιθυμία για ανατροπή γίνεται εφιάλτης
Το πέρασμα είναι αρκετά βαθύ ώστε να το διασχίζουν τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου στον κόσμο
Η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ασταθής
Πώς ο πόλεμος στο Ιράν και η κρίση στη Μέση Ανατολή μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία της Μόσχας
«Όσοι θέλουν να δουν τον χαρακτήρα μας, ας κοιτάξουν την Κύπρο»
Συμφωνία, εκεχειρία, εξέγερση ή αποχώρηση των ΗΠΑ
Η νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Μεσσίνα της Σικελίας
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Οι πληροφορίες από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
Οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του προκαλούν μαζικές ακυρώσεις συνεργασιών
Περίπου 635 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται η περιουσία του μέχρι τη στιγμή του θανάτου του
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας
«Εμείς είμαστε εκείνοι που θα αποφασίσουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος», διεμήνυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.