Κοσμος

Δίκη Diddy: Προσπάθησε να σπάσει την πόρτα της Κάσι με σφυρί μετά από ξυλοδαρμό της

Σοκαριστικές καταθέσεις για χρόνια βίας - Την τραβούσε από τα μαλλιά για 50 μέτρα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Σον Diddy Κόμπς προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι της Κάσι Βεντούρα με σφυρί, μετά από κακοποίησή της σε ξενοδοχείο το 2016

Ο ατιμασμένος μεγιστάνας της ραπ Σον Diddy Κόμπς φέρεται να προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του διαμερίσματος της πρώην συντρόφου του, Κάσι Βεντούρα, με σφυρί, μετά τη γνωστή επίθεση που συνέβη σε ξενοδοχείο Intercontinental το 2016, όπως ακούστηκε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Βίντεο ασφαλείας με τον ξυλοδαρμό της Κάσι από τον Σον Diddy Κόμπς παρουσιάστηκε επανειλημμένα στη δίκη για σωματεμπορία.

Εισβολή του Diddy με σφυρί μετά από ξυλοδαρμό

Η πρώην στενή φίλη της Βεντούρα, Κέρι Μόργκαν, περιέγραψε πώς ο Κόμπς επιχείρησε να εισβάλει στο διαμέρισμα της Βεντούρα στο Λος Άντζελες, χτυπώντας την πόρτα με σφυρί, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε τρομακτικό.

Ο 55χρονος Κόμπς έχει δηλώσει αθώος για κατηγορίες που περιλαμβάνουν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία και μεταφορά προσώπων για πορνεία. Αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη.

Η Μόργκαν κατέθεσε πως μετά το περιστατικό στο ξενοδοχείο, η Βεντούρα ήταν τόσο ψυχολογικά κατεστραμμένη που «δεν την ένοιαζε αν ο Κόμπς έμπαινε και τη σκότωνε». Αστυνομικοί έφτασαν τρεις ώρες αργότερα, αλλά δεν κατατέθηκε μήνυση.

Σοκαριστικές καταθέσεις για χρόνια βίας

Η Μόργκαν κατέθεσε επίσης πως κατά τη διάρκεια διακοπών στην Τζαμάικα είδε τον Κόμπς να τραβάει τη Βεντούρα από τα μαλλιά για 50 μέτρα επειδή άργησε στο μπάνιο. Υποστήριξε ακόμα ότι ο Κόμπς την έπνιγε και της πέταξε κρεμάστρα στο κεφάλι το 2018, ενώ απαιτούσε να μάθει με ποιον τον απατούσε η Βεντούρα.

Η ίδια είπε πως είχε διάσειση και χρειάστηκε επείγουσα φροντίδα.

Η φιλία της με την Κάσι τερματίστηκε μετά από αυτό, ενώ κατέθεσε πως η Βεντούρα της πρόσφερε 30.000 δολάρια σε πιτσαρία του Γουέστ Χόλιγουντ για να υπογράψει συμφωνία εχεμύθειας. Δεν μίλησαν ποτέ ξανά από τότε.

«Βάζω όριο στην κακοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην βοηθός του Κόμπς, Ντέιβιντ Τζέιμς, κατέθεσε επίσης, λέγοντας πως εργαζόταν έως και 20 ώρες την ημέρα, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό όπου ο Κόμπς αναφέρθηκε στη Βεντούρα λέγοντας: «Την έχω εκεί που θέλω. Είναι νέα, είναι εύπλαστη».

Η δίκη συνεχίζεται.

(Με πληροφορίες του BBC News)