- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ο καρκίνος μας αγγίζει όλους» - Το πρώτο μήνυμα του Τζο Μπάιντεν μετά τη διάγνωση
Η ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Με ένα λιτό μήνυμα και μία οικογενειακή φωτογραφία ο Τζο Μπάιντεν έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη.
Ο πρώην Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε μια χαμογελαστή σέλφι νωρίς το πρωί της Δευτέρας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που έχει λάβει από τότε που αποκάλυψε τη μάχη του με έναν «επιθετικό» καρκίνο του προστάτη.
«Ο καρκίνος μαςς αγγίζει όλους», έγραψε ο 82χρονος μαζί με μια φωτογραφία στην οποία χαμογελά δίπλα στη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν, και τη γάτα τους.
Πρόσθεσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, πρώην Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, «έχουμε μάθει ότι είμαστε πιο δυνατοί στα σπασμένα μας σημεία. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε με αγάπη και υποστήριξη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη με μετάσταση στα οστά, και ο ίδιος και η οικογένειά του εξετάζουν τις επιλογές θεραπείας, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του την Κυριακή.
«Ο καρκίνος του προστάτη είναι πολύ συχνός», δήλωσε ο Δρ. Τζάμιν Μπράμπχατ, ουρολόγος και ρομποτικός χειρουργός στο Orlando Health και επίκουρος καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα, ο οποίος δεν συμμετέχει στη θεραπεία του Μπάιντεν. «Καθώς μεγαλώνουμε, οι περισσότεροι άνδρες θα έχουν μικρά καρκινικά κύτταρα στον οργανισμό τους».
Οι καρκίνοι του προστάτη κατατάσσονται με βάση έναν βαθμό, γνωστό ως δείκτης Gleason, ανάλογα με την εμφάνιση των κυττάρων στο μικροσκόπιο. Ένας δείκτης Gleason 9 «σημαίνει ότι πρόκειται για την πιο επιθετική μορφή καρκίνου του προστάτη», δήλωσε ο Δρ. Μπέντζαμιν Ντέιβις, καθηγητής ουρολογικής ογκολογίας στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο του Πίτσμπουργκ, ο οποίος επίσης δεν συμμετέχει στη θεραπεία του Μπάιντεν, μέσω email.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ξεκίνησαν οι ταφές των θυμάτων
Το χρονικό της τραγωδίας - Συνελήφθη ο καπετάνιος
Οι ελπίδες για τον εντοπισμό επιζώντων στις λάσπες εκμηδενίζονται
Πρώτη τέτοια επίθεση μετά από έναν μήνα
H ιστορία της «Δύσης» και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές για τον δυτικό πολιτισμό, με αφορμή το βιβλίο «Η Δύση, η ιστορία μιας ιδέας» του Γιώργου Βαρουξάκη
Tι υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές
Τι θα βλέπουν οι χρήστες
Η πρόσβαση που μειώνει τη διαδρομή από 28 σε 11 μίλια
Συνελήφθη ο καπετάνιος και επτά μέλη του πληρώματος
Οι πολίτες της χώρας αποφάσισαν μέσω δημοψηφίσματος
Διακίνηση ανθρώπων, ναρκωτικά και βασανιστήρια
Η εφαρμογή Edge και η βοήθεια της AI
Έτοιμη να συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία
Τριπλασιάζεται ο πληθυσμός το καλοκαίρι
«Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω», δήλωσε η γυναίκα
Από το Τέξας στη Σικελία
Ο Χρίστος Γεωργάλας στο βιβλίο του «Ημερολόγιο Γάζας» περιγράφει την αποκλεισμένη Παλαιστίνη ως μια συλλογικότητα που για χάρη της το άτομο υπερβαίνει εαυτόν, ακόμα και τον φόβο του θανάτου
Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Τι υποστήριξε για το επίμαχο καρέ και ποιους «βλέπει» πίσω από το σχέδιο εκβιασμού της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.