- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η πρώην σύντροφος του Diddy δίνει συγκλονιστικές λεπτομέρειες: Μου πατούσε το κεφάλι στο έδαφος
Kαθώς ξεκίνησε χθες η δίκη του μεγιστάνα της ραπ
H πρώην σύντροφος του Diddy δίνει συγκλονιστικές λεπτομέρειες: Μου πατούσε το κεφάλι στο έδαφος
Η πρώην φίλη του Diddy Κάσι Βεντούρα μια τραγουδίστρια ρυθμ εντ μπλουζ γνωστή ως «Cassie», κατέθεσε την Τρίτη στη δίκη του μεγιστάνα της χιπ χοπ για σεξουαλική εκμετάλλευση, λέγοντας στην ένορκη επιτροπή ότι την χτυπούσε συχνά, αφήνοντάς της μαύρα μάτια και μώλωπες σε όλο το σώμα.
«Με χτυπούσε στο κεφάλι, με έριχνε κάτω, με έσερνε, με κλοτσούσε, με ποδοπατούσε στο κεφάλι αν ήμουν κάτω», είπε η Βεντούρα για τον Diddy, με φωνή που έσπαγε ελαφρώς, ως η βασική μάρτυρας της κατηγορίας κατά τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσής της.
Όταν ρωτήθηκε πόσο συχνά ο Diddy της ασκούσε σωματική βία, η Bεντούρα, που φορούσε ένα καφέ φόρεμα και ήταν εμφανώς έγκυος, απάντησε: «Πολύ συχνά».
Ο 55χρονος Diddy έχει δηλώσει αθώος για πέντε κακουργήματα συνωμοσίας για εκβιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Αν καταδικαστεί για όλες τις κατηγορίες, αντιμετωπίζει υποχρεωτική ποινή τουλάχιστον 15 ετών και ενδέχεται να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Diddy, ο οποίος την Τρίτη εμφανίστηκε με γκρίζα γενειάδα και φορούσε μπεζ πουλόβερ, παρέσυρε γυναίκες σε ρομαντικές σχέσεις, τις ανάγκασε να συμμετάσχουν σε πολυήμερες σεξουαλικές πάρτι με ναρκωτικά και στη συνέχεια τις εκβίασε με βίντεο που είχε τραβήξει από τις συναντήσεις τους.
Ο Diddy «επιτέθηκε βίαια» σε γυναίκες όταν αυτές αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα πάρτι, γνωστά ως «Freak Offs», ή τον αναστάτωσαν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δήλωσε η εισαγγελέας κατά την εναρκτήρια αγόρευσή της τη Δευτέρα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν.
«Ήμουν μπερδεμένη και νευρική, αλλά τον αγαπούσα πολύ και ήθελα να τον κάνω ευτυχισμένο», πρόσθεσε η Bεντούρα. «Και ένιωθα ότι δεν είχα πολύ λόγο εκείνη την εποχή, καθώς ήμουν πολύ νέα, αφελής και ήθελα να ευχαριστώ τους άλλους», είπε η Βεντούρα. Καταθέτοντας, είπε ότι συνέχισε να συμμετέχει στα Freak Offs επειδή ο Κομπς χρησιμοποιούσε βίντεο από τις συναντήσεις ως μέσο εκβιασμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ
Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών
Τα υπέρ και τα κατά των σκανδιναβικών σχολικών προγραμμάτων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναφορά στις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Απομάκρυνση των κατοίκων από αρκετά χωριά για λόγους ασφαλείας
Η αμερικανική πλευρά αποδίδει τις επιθέσεις στην παραβίαση μνημονίου συνεννόησης από την Τεχεράνη
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρήκε την όλη κατάσταση «ειλικρινά, ντροπιαστική»
Η αντιπαράθεση αναδεικνύει και τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις για τη συνέχιση του πολέμου
Η ποιότητα του αέρα σε μεγάλες περιοχές της Βόρειας Αμερικής θεωρείται «επικίνδυνη»
Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από συνωστισμό πέρυσι
Σε «ρινγκ» μετατράπηκε ένα κατάστημα «In-N-Out Burger»
Η κίνηση του Αμερικανού προέδρου οξύνει τη σύγκρουση με τη Δικαιοσύνη
Πολλοί φοιτητές κάνουν κατάχρηση της διαμονής τους στις ΗΠΑ, μένοντας στη χώρα για επιπλέον χρόνια
Σε κλοιό πολέμου η Μέση Ανατολή μετά από έξι ημέρες συγκρούσεων
Ποτάμια της χώρας έχουν ιστορικά χαμηλά επίπεδα νερού και δεν έχει βρέξει σχεδόν καθόλου τις τελευταίες εβδομάδες
Η μόδα αποτελούσε μία από τις μεγάλες της αγάπες
Ο πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα υπερασπιστεί τη σύζυγό του
Η σύζυγος και η κόρη του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.