- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ειδικός στην ανάγνωση χειλιών αποκαλύπτει τι ζήτησε ο Τραμπ από τον Μακρόν πριν τη συνάντηση με τον Ζελένσκι
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι επιτέθηκε στον Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι πριν την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό.
Ειδικός διάβασε τα χείλη του Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε στη The Sun για το τι είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, ζητώντας του να μην εμπλακεί στη συζήτηση με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Η Νίκολα Χίκλινγκ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ άπλωσε το χέρι του και στους δύο και τους τράβηξε πιο κοντά, λέγοντας στον Μακρόν: «Θέλω να μου κάνεις μια χάρη, δεν πρέπει να είσαι εδώ».
Σύμφωνα με τη Χίκλινγκ, ο Ζελένσκι έγνεψε καταφατικά, ο εφημέριος που ήταν μπροστά στην κάμερα, γύρισε το κεφάλι του φαινομενικά ανήσυχος για όσα ακούστηκαν μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Ζελένσκι είπε στον Τραμπ: «Θα ήθελα να το κάνεις αυτό, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα στρατηγική. Έχεις διαβεβαίωση».
Ο Ζελένσκι μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ είπε ότι επιδιώκει «πλήρη και άνευ όρων εκεχειρία. Αξιόπιστη και διαρκή ειρήνη που θα αποτρέψει το ξέσπασμα ενός ακόμη πολέμου. Ήταν πολύ συμβολική συνάντηση που έχει τη δυνατότητα να γίνει ιστορική, αν επιτύχουμε κοινά αποτελέσματα».