- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εικόνες από την τρώγλη στην οποία μητέρα κρατούσε φυλακισμένο επί 20 χρόνια τον θετό γιο της
Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε ο 32χρονος σήμερα άνδρας
Εικόνες από την τρώγλη στην οποία μητέρα κρατούσε φυλακισμένο επί 20 χρόνια τον θετό γιο της - Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που ζούσε ο 32χρονος σήμερα άνδρας
Επί 20 χρόνια, η Κίμπερλι Σάλιβαν φέρεται να κρατούσε φυλακισμένο τον θετό της γιο στην κατοικία τους στο Γουότερμπερι. Ο 32χρονος σήμερα άνδρας κατάφερε να βγει από αυτόν τον εφιάλτη, όταν έβαλα φωτιά στο σπίτι, προκειμένου να φτάσουν οι αρχές και να τον εντοπίσουν - ευτυχώς έγκαιρα - φυλακισμένο μέσα στο σπίτι - τρώγλη.
Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την κατάσταση του σπιτιού στο οποίο βρισκόταν φυλακισμένος ο νεαρός άνδρας. Στις εικόνες διακρίνεται η βρώμικη σκάλα του σπιτιού, τα ακατάστατα δωμάτια, η μπανιέρα με κόντρα πλακέ και το βρώμικο δάπεδο. Σε άλλες εικόνες, διακρίνονται τα σημεία του σπιτιού που κάηκαν από τη φωτιά που έβαλε ο θετός γιος της Σάλιβαν στις 17 Φεβρουαρίου. Φωτογραφίες δείχνουν κλειδαριές στα κουφώματα, οι οποίες χρησίμευαν στο να κλείνονται καλά όλοι οι έξοδοι του σπιτιού.
Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Γουότερμπέρι, η Σάλιβαν είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι κρατούσε αιχμάλωτο τον θετό της γιο, από την ηλικία των 11 ετών. Οι αξιωματικοί πρόσθεσαν τότε ότι είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για επίθεση σε πρώτο βαθμό, απαγωγή σε δεύτερο βαθμό, παράνομη κράτηση σε πρώτο βαθμό, σκληρότητα σε πρόσωπα και αλόγιστη απειλή σε πρώτο βαθμό.
On February 17, 2025, at approximately 8:42 PM, Waterbury Police Department officers, along with personnel from the...
Posted by Waterbury Police Department on Wednesday, March 12, 2025
Η μητριά του τον απομάκρυνε από το σχολείο και άρχισε να τον κλείνει στο σχολείο για ώρες
To θύμα είπε στους ντετέκτιβ ότι η μητριά του φέρεται να άρχισε να τον κλειδώνει στο δωμάτιο για 22 ώρες την ημέρα ή περισσότερες αφού τον απομάκρυνε από το σχολείο. Ο άνδρας είπε στους ντετέκτιβ ότι ο πατέρας του, Κρεγκ Σάλιβαν, και η θετή του μητέρα φέρεται να αποφάσισαν να τον απομακρύνουν από το σχολείο μετά από πολλαπλές κλήσεις στο Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών (DCF) σχετικά με τη συμπεριφορά του. Ο άνδρας ήταν εξαιρετικά αδύνατος όταν έφτασε στο νοσοκομείο. Ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει ντους εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και ότι ζούσε με δύο σάντουιτς την ημέρα για μια δεκαετία, σύμφωνα με το ένταλμα.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Fernando Spagnolo είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι οι αστυνομικοί δεν είχαν πάει στο σπίτι από το 2005, όταν η DCF ζήτησε να κάνουν έλεγχο ευημερίας. Η επίτροπος του DCF Jodi Hill-Lilly είπε στη συνέχεια σε μια δήλωση ότι η υπηρεσία «δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει αρχεία που να σχετίζονται με αυτήν την οικογένεια», σημειώνοντας ότι όλα τα μη τεκμηριωμένα αρχεία διαγράφονται μετά από πέντε χρόνια.
Ο πατέρας του άνδρα πέθανε το 2024, οπότε και ισχυρίστηκε ότι η φροντίδα του έγινε πολύ χειρότερη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν ποτέ σε συμφωνία, υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των παρόχων AI που εργάζονται στον στρατό
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το οπτικό υλικό αποτυπώνει πιθανές ενδείξεις κινδύνου που δεν αξιολογήθηκαν εγκαίρως
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Νυχτερινή επιχείρηση υψηλής ακρίβειας με φορτηγό και εξειδικευμένο συνεργείο στο κέντρο του Λονδίνου
Τα πρώτα πορίσματα αποκλείουν το ενδεχόμενο το πολυτελές γιοτ να βυθίστηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα
Το Ιράν έστειλε την τελευταία πρότασή του για διαπραγματεύσεις
Οι θεραπείες γίνονταν σε «βρώμικες και ανθυγιεινές» συνθήκες στο σπίτι του
Ο Μερτς φαίνεται αποφασισμένος να ξανακερδίσει την εύνοια του Τραμπ
Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου
Οι απαντήσεις που δίνει το υλικό στα ερωτήματα για τους πυροβολισμούς
Τα νέα σχέδια για μια σειρά νέων στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον του Ιράν
Η αντίδρασή του όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την καταδίκη του
Δεν είναι απλά ένας μεγιστάνας ανάμεσα σε άλλους. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.