- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι δύσκολες ώρες του πρίγκιπα Ουίλιαμ - «Σε δύο βδομάδες έμαθε πως η σύζυγος και ο πατέρας του πάσχουν από καρκίνο»
Τι αποκάλυψε ο πρώην βοηθός του
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τι αποκάλυψε ο πρώην βοηθός του για όταν έμαθε πως η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος πάσχουν από καρκίνο
Σε αποκαλυπτική συνέντευξη προέβη πρώην βοηθός του πρίγκιπα Ουίλιαμ μιλώντας για τη βαθιά οδύνη που βίωσε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν πληροφορήθηκε τις διαδοχικές διαγνώσεις καρκίνου, της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον και του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.
Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» αναφέρεται ότι ο Τζέισον Κνάουφ μίλησε στην αυστραλιανή εκπομπή «60 Minutes Australia» για ένα φορτισμένο τηλεφώνημα του πρίγκιπα.
«Μέσα σε δύο εβδομάδες, αν είσαι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μαθαίνεις ότι τόσο η σύζυγός σου όσο και ο πατέρας σου έχουν καρκίνο» ανέφερε ο Κνάουφ στην εκπομπή. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν φρικτό, απολύτως φρικτό. Ήταν τόσο άσχημα όσο δεν τον έχω δει ποτέ» πρόσθεσε.
Ο Κνάουφ, ο οποίος εργάστηκε στο παρελθόν και για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, τιμήθηκε με παράσημο το 2023 για τις υπηρεσίες του στη μοναρχία.
Το 2018 εξέφρασε τις ανησυχίες του για τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ προς μέλη του προσωπικού, στέλνοντας ένα email στον γραμματέα του Ουίλιαμ.
Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ διεξήγαγε εσωτερική έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ. Ο Κνάουφ αναφέρθηκε για τον έλεγχο που δέχτηκε μετά την παρέμβασή του και τη διαρροή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του.
«Νομίζω ότι είναι δύσκολο, αλλά μάλλον είναι αρκετά καλό. Ξέρετε, κάποιος που βοηθούσε άλλους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν την δημοσιότητα, πιθανότατα έπρεπε να πάρει και ο ίδιος το φάρμακό του κάποια στιγμή».
Μιλώντας για τη σχέση του Ουίλιαμ με τον Χάρι, ο πρώην συνεργάτης είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να εκτυλίσσονται τέτοια πράγματα δημόσια και γι' αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επιλέξει να κρατήσει τις σκέψεις του ιδιωτικές. Νομίζω ότι όλοι εμείς που τον γνωρίζουμε πραγματικά πρέπει να το σεβαστούμε και να κάνουμε το ίδιο».
Και προσθέτει: «Αλλά θα πω, ότι ήταν δύσκολο και λυπηρό, ειδικά για όλους εμάς που τους γνωρίζουμε και τους δύο. Εργάστηκα πολύ στενά με τους δύο τους και περάσαμε πολλές υπέροχες στιγμές».
Μετά τη συνεργασία του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Κνάουφ έγινε διευθύνων σύμβουλος του Βασιλικού Ιδρύματος, πριν παραιτηθεί το 2021, όπως αναφέρει το Deadline.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τιμητικές διακρίσεις και σε πέντε ακόμα ανθρώπους της τεχνολογίας
Η Ατλαντική Συμμαχία ξεκινά γυμνάσια ετοιμότητας εν μέσω «αντιπαράθεσης» με τη Μόσχα
Η επίθεση σημειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Βασιλιάς Χαλίντ» στο Ριάντ
Το μέτρο θα παραμείνει σε ισχύ έως τις 17 Οκτωβρίου
Δεν διευκρίνισε ωστόσο ποιες θα είναι οι συνέπειες για τους «παραβάτες»
Σοβαρά προβλήματα στις σιδηροδρομικές μετακινήσεις
Νέο κάλεσμα για κινητοποιήσεις τη 13η Οκτωβρίου
Η επίθεση σημειώθηκε 2.500 χλμ. από το μέτωπο του πολέμου
«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει μόνιμη βλάβη», λέει ο δικηγόρος της
Πέθαναν με τον ίδιο τρόπο που είχε πεθάνει και η μητέρα τους
Η έξωσή της είχε πυροδοτήσει μαζικές διαδηλώσεις
Και οι δύο δηλώνουν αθώοι - Τον Ιούνιο του 2027 η δίκη
Η Νάλα Όμπρι κατέθεσε δήλωση στο δικαστήριο υπέρ της μητέρας της
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Υποδοχή ηρώων για το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου, μετά από περίπου 300 ημέρες στη θάλασσα
Τι αναφέρει έκθεση ανεξάρτητου ιατροδικαστή
Οικο-λαϊκισμός «Καρπούζι», αντιαμερικανισμός και ανοιχτές πόρτες
Χιλιάδες πιτσιρικάδων υψώνουν τη φωνή. Άτεχνα ίσως, χωρίς σχέδιο ασφαλώς. Αλλά είναι μια κραυγή αυτογνωσίας και ένα σύνθημα συσπείρωσης.
Ο κίνδυνος εστιάζεται σε εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Εδώ και καιρό η Γαλλία δίνει την εικόνα μιας δυσλειτουργικής κοινωνίας, όπου κάθε μεταρρύθμιση μοιάζει αδύνατη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.