- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο διάσημος Tiktoker Κάμπι Λάμε ορίστηκε στο Ντακάρ πρεσβευτής της Unicef
Στα 16,5 εκατομμύρια δολάρια η αξία του σύμφωνα με το Forbes
Ο Κάμπι Λάμε θα χρησιμοποιήσει την Unicef για να συνεισφέρει στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών
Ο Σενεγαλο-Ιταλός Tiktoker, με τους περισσότερους ακολούθους παγκοσμίως, ο Κάμπι Λάμε, ορίστηκε σήμερα στο Ντακάρ πρεσβευτής της Unicef, στο τέλος μιας τετραήμερης επίσκεψης στη Σενεγάλη, τη γενέτειρά του, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Είμαι πολύ περήφανος που ανακοινώνω ότι ο Κάμπι Λάμε εντάσσεται στην οικογένεια της Unicef ως νέος πρεσβευτής καλής θέλησης», δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της οργάνωσης για τη Δυτική και Κεντρική Αφρική, Ζιλ Φανινού, κατά τη διάρκεια τελετής σε ένα ξενοδοχείο στο Ντακάρ.
«Η αυθεντικότητα του Κάμπι και η δέσμευσή του τον καθιστούν έναν εξαιρετικό πρεσβευτή για τα παιδιά», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Κορυφαίος στον κόσμο στην εφαρμογή TikTok, όπου μετρά 162,8 εκατομμύρια ακολούθους, ο Ιταλός ινφλουένσερ με καταγωγή από τη Σενεγάλη, ηλικίας 24 ετών, είναι γνωστός για τα σύντομα, χωρίς λόγια βίντεό του, με τα οποία αποδομεί τις εμφανίσεις άλλων χρηστών.
Ο Κάμπι Λάμε θα χρησιμοποιήσει τις παγκόσμιες πλατφόρμες για να συνεισφέρει στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, ιδίως το δικαίωμα στην εκπαίδευση και τη μάθηση, την προστασία κατά της βίας και της κακοποίησης, την πρόσβαση στην υγεία, αναφέρει η Unicef στον ιστότοπό της.
«Ευχαριστώ την Unicef που μου έδωσε την ευκαιρία να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των παιδιών. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο σε αυτήν τη νέα αποστολή», δήλωσε ο Κάμπι Λάμε.
Το όνομα του Κάμπι Λάμε προστίθεται στον κατάλογο των νυν πρεσβευτών και πρεσβευτριών του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για την Παιδική Ηλικία (Unicef), μεταξύ άλλων του Λίονελ Μέσι, του Ντέιβιντ Μπέκαμ ή της Κέιτι Πέρι.
Η περιουσία του Κάμπι Λάμε είχε εκτιμηθεί από το περιοδικό Forbes στα 16,5 εκατομμύρια δολάρια το διάστημα μεταξύ Ιουνίου του 2022 και Σεπτεμβρίου του 2023.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση αφορά τη φωτογραφία του 1972, με τίτλο «The Terror of War»
Μετά από λίγο νέο μήνυμα έκανε λόγο για λήξη
Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε να αποφευχθεί χερσαία επίθεση στο Λίβανο και επιστροφή στην εκεχειρία
Ίσραελ Κατς: «Λόγω των εξελίξεων έπρεπε να τα επισπεύσουμε όλα για τον Φεβρουάριο»
Εκατό χιλιάδες εγκατέλειψαν την πόλη μέσα σε δύο ημέρες πολέμου
Η Μαδρίτη αρνείται κατηγορηματικά ισχυρισμούς του Λευκού Οίκου για συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό
Υπάρχουν υποψίες ότι τις δολοφόνησε με σύριγγες που περιείχαν αέρα
Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους
Απρόσμενη αποσύνδεση της μονάδας Antonio Guiteras προκάλεσε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε Αβάνα και επαρχίες
Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο να επικεντρωθεί στις αναδυόμενες νέες αγορές
Ο Λευκός Οίκος εξετάζει ασφάλεια στα στενά του Χορμούζ και τη διαδοχή Χαμενεΐ
Είχε προηγηθεί η απειλή Τραμπ για διακοπή των εμπορικών σχέσεων με τη Μαδρίτη
Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας δεν διευκρίνισε από πού προέρχεται η επίθεση
Διάγγελμα για την κρίση στην περιοχή, με μέτρα ασφάλειας, σύστημα τηλεειδοποίησης και επαφές με ΕΕ
Τέσσερα αδέλφια τον κατηγορούν για κακοποίηση τη δεκαετία του ’90
Ολική διακοπή ρεύματος σε όλες τις επαρχίες του Ιράκ - Έρευνα για τα αίτια
Ιστορική αναχαίτιση ανακοίνωσε το Ισραήλ, με την πρώτη κατάρριψη επανδρωμένου αεροσκάφους από F-35
«Οι επιχειρήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν αμυντικό χαρακτήρα», τόνισε ο πρωθυπουργός Μοντενέγκρο
Προτεραιότητα για το Βερολίνο αποτελούν οι πολίτες και οι στρατιώτες στην περιοχή
Διαψεύδει η Τεχεράνη: «Απόλυτα ψευδές το δημοσίευμα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.