- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ρωσία: Παντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ότι σχεδιάζουμε τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ
Είχε προηγηθεί συνάντηση Τουσκ - Ζελένσκι
Ρωσία: Παντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί ότι σχεδιάζουμε τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ - Το Κρεμλίνο διέψευσε τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τουσκ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολίασε χθες (16.01) τις δηλώσεις που έκανε ο Πολωνός Πρωθυπουργός, που υποστήριξε ότι η Ρωσία ετοιμάζει τρομοκρατικές ενέργειες στον αέρα εναντίον δυτικών χωρών σε εμπορικές πτήσεις προς τις ΗΠΑ.
Ο Ρώσος αξιωματούχος χαρακτήρισε ως «παντελώς ανυπόστατους» τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τουσκ, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει πληροφορία του Bloomberg περί περιορισμένων συνομιλιών ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία στο Κατάρ για την προστασία πυρηνικών εγκαταστάσεων από επιθέσεις.
Πεσκόφ: Η Πολωνία είναι γνωστό ότι διατυπώνει τέτοιες κατηγορίες
«Αυτοί είναι παντελώς ανυπόστατοι ισχυρισμοί εναντίον της Ρωσίας», δήλωσε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη δήλωση του Τουσκ. «Η Πολωνία είναι γνωστό ότι διατυπώνει τέτοιες κατηγορίες», πρόσθεσε.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ακόμα ότι η Ρωσία καλωσορίζει οποιαδήποτε διευθέτηση η οποία οδηγεί σε ασφάλεια στη Γάζα, μετά την ανακοίνωση μιας συμφωνίας ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς περί κατάπαυσης του πυρός και απελευθέρωσης ομήρων.
Ο Πεσκόφ ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για να προμηθεύσει αέριο στην Υπερδνειστερία, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με ενεργειακή κρίση, με αποτέλεσμα η εν λόγω αποσχισθείσα από τη Μολδαβία περιφέρεια να αντιμετωπίζει μπλακάουτ και έλλειψη θέρμανσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόταση ακόμη και για αναστολή της διαδικασίας
Η απάντηση στους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης
Καθώς η χώρα μπαίνει στον πέμπτο χειμώνα σύγκρουσης
Στο στόχαστρο η Alpha Epsilon Phi
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές μικροδεμάτων από την Κίνα
Τι καταγγέλλει πρώην συνάδελφός της
Κανονικά οι προετοιμασίες για την επίσκεψη στη Νότια Αμερική
Πώς η συγκεκριμένη απόφαση συνδέεται με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Μετά τις επιθέσεις σε πλοία στη Μαύρη Θάλασσα
Τέταρτη ημέρα βίαιων διαδηλώσεων με αιχμή τα σκάνδαλα διαφθοράς
Τα δευτερόλεπτα τρόμου που βίωσε και η στιγμή της λύτρωσης«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Ο δύτης που βρέθηκε στο στόμα φάλαινας
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Παραμένουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Η «ηρωική παρέμβαση» πολίτη που αφόπλισε και σκότωσε τον δράστη
Από την εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας και την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρέπει να έχει υπάρξει πρόεδρος που να βοηθάει τη Ρωσία τόσο πολύ.
Έκοψε τη διαφορά λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.