- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ryanair ζητά από την ΕΕ περιορισμό στην πώληση αλκοόλ στα αεροδρόμια
Μετά από μια σειρά επεισοδίων με μεθυσμένους επιβάτες
Ο CΕΟ της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, δήλωσε ότι οι μεθυσμένοι επιβάτες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα πληρώματα
Η αεροπορική εταιρία Ryanair προχώρησε σε μια νέα έκκληση προς τις ευρωπαϊκές αρχές ώστε να περιορίσουν την πώληση αλκοόλ στα αεροδρόμια, μετά από μια σειρά επεισοδίων με μεθυσμένους επιβάτες. Ο ιρλανδικός αερομεταφορέας ζήτησε όριο δύο ποτών, μετά το περιστατικό τον Απρίλιο του 2024 που κόστισε περισσότερα από 15.000 ευρώ.
«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι επιβάτες στα αεροδρόμια δεν περιορίζονται σε δύο αλκοολούχα ποτά», ανέφερε η Ryanair σε ανακοίνωσή της. «Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα ασφαλέστερη και καλύτερη συμπεριφορά των επιβατών στο αεροσκάφος» έσπευσε να συμπληρώσει σύμφωνα με το Bloomberg.
Ο CΕΟ της Ryanair, Μάικλ Ο' Λίρι, δήλωσε ότι οι μεθυσμένοι επιβάτες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για τα πληρώματα, ειδικά σε προορισμούς όπως η ισπανική Ίμπιζα.
Η αεροπορική εταιρεία περιορίζει την πώληση αλκοόλ στις πτήσεις της, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν οχλήσεις, καθώς έμαθε από το συμβάν που έλαβε χώρα πριν από 10 μήνες, που αφορούσε πτήση από το Δουβλίνο στο Λανθαρότε, κατά την οποία μάλιστα, αναγκάστηκε να εκτραπεί και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Πόρτο της Πορτογαλίας.
Η αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ιρλανδία κατέθεσε αγωγή κατά του επιβάτη, ο οποίος, όπως είπε, διέκοψε την πτήση. «Η ασυγχώρητη συμπεριφορά του επιβάτη ανάγκασε την πτήση να εκτραπεί προς το Πόρτο, όπου καθυστέρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα 160 επιβάτες να αντιμετωπίσουν περιττή αναστάτωση», τόνισε σε ανακοίνωση.
Ο Ο' Λίρι ισχυρίστηκε ότι οι πτήσεις και προς τα ελληνικά νησιά είναι οι πιο δύσκολες και εκείνες που επηρεάζονται περισσότερο από τους μεθυσμένους επιβάτες. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που το προσωπικό της Ryanair ερευνά πλέον τις χειραποσκευές των επιβατών σε αυτές τις πτήσεις προτού απογειωθούν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο νοσοκομείο η σύντροφος και η κόρη του
«Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρα χωριά» - Δραματικές στιγμές στα νεκροτομεία
Φόβοι ότι το πρόβλημα θα χειροτερέψει
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Τρίτη καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα
Διαμαρτυρόμενοι για το χοιρινό που σερβίρει το μαγαζί
Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου
Πώς λειτουργεί το κόλπο
«Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες» δηλώνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Το σπίτι που νοίκιασε και η έρευνα για τον Άντριου
Υπήρξε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρμαχος της αυστηρής εφαρμογής της μεταναστευτικής νομοθεσίας στις ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.