- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Συρία: 32χρονος βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή κοντά στη Χάμα.
Ένας βραβευμένος φωτορεπόρτερ που εργαζόταν στη Συρία για το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), ο Ανάς Αλχαρμπούτλι σκοτώθηκε σήμερα σε αεροπορική επιδρομή κοντά στη Χάμα, ενώ κάλυπτε μάχες μεταξύ ανταρτών και κυβερνητικών δυνάμεων, ανακοίνωσε το ίδιο το πρακτορείο.
Ο 32χρονος φωτορεπόρτερ σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία ενώ εργαζόταν κοντά στην πόλη Χάμα, επιβεβαίωσαν άλλοι δημοσιογράφοι που είδαν το συμβάν.
Ο Αλχαρμπούτλι κάλυπτε την προέλαση της ριζοσπαστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Χάγιατ Ταχρίρ αλ-Σαμ (HTS).
We are heartbroken to announce the loss of @Anas_kharboutli @dpa_photo , İstanbul Photo Awards 2021 Story Sports 3rd Prize winner. He killed in Hama, Syria on duty. Our condolences are with his family and colleagues. pic.twitter.com/mRcoDjgUCk
— Istanbul Photo Awards (@IstPhotoAwards) December 4, 2024
Συρία: Σκοτώθηκε 32χρονος βραβευμένος φωτορεπόρτερ του Γερμανικού Πρακτορείου
Ο φωτορεπόρτερ σπούδασε μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Δαμασκού. Άρχισε να εργάζεται ως φωτορεπόρτερ το 2015 και εντάχθηκε στο dpa το 2017. Γρήγορα έγινε γνωστός με φωτογραφίες και βίντεό του από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία, κερδίζοντας πολλά διεθνή βραβεία.
Ο διευθυντής σύνταξης του dpa Σβεν Γκούσαν δήλωσε: «Όλοι εμείς στο dpa είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του Ανάς Αλχαρμπούτλι. Θα τιμήσουμε τη δημοσιογραφική του κληρονομιά. Με τις φωτογραφίες του, όχι μόνο κατέγραψε τη φρίκη του πολέμου, αλλά δούλευε πάντα για την αλήθεια».