- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ματ Ντίλον από Θεσσαλονίκη: «Φυσικά και ψήφισα την Κάμαλα Χάρις»
«Τη θεωρώ την καλύτερη υποψήφια», δήλωσε ο αμερικάνος ηθοποιός
«Αυτή είναι η επιλογή μου και νιώθω άνετα με αυτό, θεωρώ την Κάμαλα Χάρις καλύτερη υποψήφια», δήλωσε ο Ματ Ντίλον
Στη Θεσσαλονίκη ο Ματ Ντίλον στο πλαίσιο του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου έδωσε μία συνέντευξη τύπου και μίλησε για όλα.
Φυσικά από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει το θέμα των Αμερικανικών εκλογών. Σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα και τις αμερικανικές εκλογές, ο Ματ Ντίλον δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, «Φυσικά και ψήφισα! Χωρίς να μπούμε σε μια μακρά συζήτηση για την πολιτική και τις απόψεις μου, θα σας πω απλώς πως ψήφισα την Κάμαλα Χάρις. Αυτή είναι η επιλογή μου και νιώθω άνετα με αυτό, τη θεωρώ την καλύτερη υποψήφια».
Αναφερόμενος στα κινηματογραφικά φεστιβάλ και στα θετικά τού να συμμετάσχει κανείς σε αυτά, ανέφερε: «Είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, όπως η Ζιλιέτ Μπινός στην περίπτωσή μου, αλλά και να συναντήσεις παλιούς γνωστούς, όπως ο Ρέιφ Φάινς και ο Ουμπέρτο Παζολίνι. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να δεις πολλές διαφορετικές ταινίες και να συνειδητοποιήσεις μέσα από αυτή τη διαδικασία τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το συναίσθημα, και δεν το λέω με δραματικό τρόπο. Εννοώ πως οι ημερομηνίες και τα γεγονότα είναι δευτερεύοντα στην ανθρώπινη εμπειρία. Τα κινηματογραφικά φεστιβάλ είναι μια μαγική εμπειρία που σου επιτρέπει να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου».
Ο Ματ Ντίλον ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λάνθιμο, «Είστε τυχεροί ως Έλληνες να έχετε έναν τόσο μεγάλο δημιουργό. Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Λάνθιμος μπορεί να είναι Έλληνας, αλλά ανήκει σε όλους μας».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διοίκηση του Yorkshire Wildlife Park ανακοίνωσε ότι ο Αλτάι είναι ασφαλής
Έλεγχος από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ - Τι αναφέρει το δημοσίευμα
Νέα επίθεση κατά του διεθνούς αεροδρομίου του Νταμάμ, αναφορές για τραυματίες
Συνομιλία με την Ούρσουλα φον ντε Λάιεν
Το βλήμα έπληξε τον τερματικό σταθμό 4 στο αεροδρόμιο «Βασιλιάς Χαλίντ»
Η ανάρτηση του Πολωνού πρωθυπουργού στο Χ
Η απάντηση του Ουκρανού προέδρου στην ανάρτηση του Τραμπ
«Μην την παραβιάσετε» - Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Όσα δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος στο ABC
Στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Κωνσταντινούπολη με τη Σμύρνη
Πιθανή εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο επιβραβεύοντας μια πολιτική στάση;
Η κυβέρνηση Τραμπ ισχυρίζεται ότι το ΔΠΔ διοικείται από αυτούς που αποκαλεί παγκοσμιοποιητές
Σχεδόν 1 στους 5 εργαζόμενους σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και οι τεχνικές εργασίες θα πρέπει να αντικατασταθεί. Οι επιπτώσεις είναι ήδη εμφανείς.
Ο άνδρας εισήλθε στον χώρο όπου φιλοξενούνται οι τίγρεις
Μετά τη συμφωνία ανάμεσα στον Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Ντόναλντ Τραμπ
«Προτείνω να αποκτήσουν νέο ηγέτη, ώστε να μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία»
Το περιστατικό οδήγησε τις ρωσικές αρχές στην επιβολή καραντίνας σε περίπου 200 άτομα
Διοχέτευση 4,8 εκατομμυρίων τόνων ρωσικού ντίζελ στην αγορά
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μετά τις διαδοχικές επιθέσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.