- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει πως θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Συνάντηση του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων με τον Ζελένσκι στη Νέα Υόρκη
Ο Ντόναλντ Τραμπ λέει πως θα τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία - Ίσες αποστάσεις στις δηλώσεις του κατά τη συνάντηση με Ζελένσκι.
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί τόσο με την Ουκρανία όσο και με τη Ρωσία για να δοθεί τέλος στον μεταξύ τους πόλεμο.
O Ντόναλντ Τραμπ έκανε τη δήλωσή του υπό το βλέμμα του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πριν από τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη.
Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι με αναφορές στον Πούτιν
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Πύργο Τραμπ, ο Ζελένσκι τόνισε ότι θέλει να συζητήσει με τον Τραμπ το «σχέδιο νίκης» του για την Ουκρανία. Ο Τραμπ επαίνεσε τον Ζελένσκι, αλλά είπε ότι έχει επίσης μια στέρεα σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση (με τον Ζελένσκι) και έχω επίσης μια πολύ καλή σχέση, όπως γνωρίζετε, με τον πρόεδρο Πούτιν», δήλωσε ο Τραμπ.
«Και νομίζω ότι αν κερδίσουμε, νομίζω ότι θα δώσουμε λύση πολύ γρήγορα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου.
Η συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι έρχεται αφού ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος επέκρινε τον Ουκρανό πρόεδρο στην προεκλογική του εκστρατεία, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες αν ο σύμμαχος των ΗΠΑ μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία.
Ο Ζελένσκι, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, συναντήθηκε χθες Πέμπτη με τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Eκτιμά ότι η χώρα του βρίσκεται πλέον σε πιο ευνοϊκή στρατηγική θέση
Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 57 αστυνομικοί τραυματίστηκαν
Η κρίση αποδίδεται σε συνδυασμό παραγόντων
H νέα πραγματικότητα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στην τοπική αλιευτική βιομηχανία
Τα επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή Πορτονόβα, βόρεια της Αυλώνας
Tο Παρίσι κάνει λόγο για «μεγάλο λάθος» του Μπενιαμίν Νετανιάχου
Οι αρχές σφράγισαν το κατάστημα για διοργάνωση μουσικών εκδηλώσεων που προωθούσε «παρεκκλίνουσες συμπεριφορές»
Η χώρα ψηφίζει στον πρώτο γύρο εν μέσω του χειρότερου κύματος βίας από το 2016
Ο Αμερικανός πρόεδρος σκληραίνει τη στάση του για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
Τέσσερις τραυματίες
Aφού παραδέχθηκε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν άσεμνο υλικό με ανηλίκους
Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι ο πρόεδρος πλησιάζει τα 80 χρόνια
Aρκετοί επιστήμονες εκφράζουν επιφυλάξεις για τα αποτελέσματα
Οι δύο καλλιτέχνες επρόκειτο να εμφανιστούν στο φεστιβάλ «Pulse of Gaia»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.