- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή το Airbus A320 της Air Asia το Δεκέμβριο. Σύμφωνα με δύο πηγές προσκείμενες στην έρευνα που παραμένει σε εξέλιξη, ο κυβερνήτης φέρεται να είχε σηκωθεί από τη θέση του και ο συγκυβερνήτης να έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους, το οποίο κατευθυνόταν κατευθυνόταν από τη Σουραμπάγια της Ινδονησίας στη Σιγκαπούρη κι έπεσε στη Θάλασσα της Ιάβας στις 28 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 162 επιβαίνοντες σε αυτό.
Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως στη συντήρηση τους αεροσκάφους και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και την εκπαίδευση του πληρώματος, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό το αεροσκάφος αντιμετώπιζε προβλήματα με ένα κομπιούτερ ελέγχου της πτήσης για πάνω από μία εβδομάδα.
Μάλιστα, ο Ινδονήσιος κυβερνήτης φέρεται να είχε πετάξει ξανά με το αεροσκάφος ενώ παρουσίαζε το πρόβλημα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, κατά τη μοιραία πτήση το κομπιούτερ παρουσίασε και πάλι πρόβλημα, για την επίλυση του οποίου ασχολήθηκε ο κυβερνήτης, αφήνοντας τον έλεγχο του αεροσκάφους στον λιγότερο έμπειρο Γάλλο συγκυβερνήτη.