Ντόναλντ Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις έχει το γέλιο της «τρελής» - Εγώ είμαι πιο όμορφος
«Είναι πιο εύκολο να νικηθεί από τον Μπάιντεν» τόνισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ: Πυρά κατά της Κάμαλα Χάρις σε ομιλία του - «Είναι πιο εύκολο να νικηθεί από τον Μπάιντεν» τόνισε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε χθες Σάββατο την εκτίμησή του πως η Κάμαλα Χάρις θα είναι ευκολότερη αντίπαλος σε σύγκριση με τον απερχόμενο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, παρότι η υποψήφια των Δημοκρατικών προηγείται σε ορισμένες δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.
Ο Τραμπ εκφώνησε ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γουίλκς-Μπάρι, στο βορειοανατολικό τμήμα της Πενσιλβάνιας, μιας από τις θεωρούμενες πολιτείες-κλειδιά στην εκλογική αναμέτρηση.
Η Χάρις περιοδεύει σήμερα στο δυτικό τμήμα της ίδιας πολιτείας, με πρώτο σταθμό το Πίτσμπουργκ, προτού μεταβεί στο Σικάγο για το συνέδριο των Δημοκρατικών που αρχίζει τη Δευτέρα.
Ντόναλντ Τραμπ: Η Κάμαλα Χάρις έχει το γέλιο της «τρελής» - Εγώ είμαι πιο όμορφος
«Πιστεύω πως (η Χάρις) θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί σε σύγκριση με εκείνον (σ.σ. δηλαδή τον Μπάιντεν)», υποστήριξε ο Τραμπ. Παρότι αρκετοί τον συμβούλευαν να αποφεύγει τις προσωπικές προσβολές, προειδοποιώντας ότι θα του στερήσουν ψήφους μετριοπαθών, ο Τραμπ δεν δίστασε να εξαπολύσει βολές κατά της Χάρις. «Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής», είπε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, συμπληρώνοντας ότι δεν του άρεσε το εξώφυλλο του περιοδικού Time με την Κάμαλα Χάρις. «Εγώ είμαι πολύ πιο όμορφος από εκείνη», σχολίασε.
Η χωρητικότητας 8.000 Mohegan Sun Arena ήταν σχεδόν κατάμεστη όταν ο Τραμπ άρχισε την ομιλία του, αλλά μετά την παρέλευση μιας ώρας το πλήθος άρχισε να αραιώνει. Η ομιλία ξεπέρασε σε διάρκεια τα 100 λεπτά. Μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι έχασε τις εκλογές του 2020 λόγω νοθείας, απέρριψε την απειλή της κλιματικής αλλαγής, ενώ είπε πως το σχέδιό του για επιβολή οριζόντιων δασμών σε εισαγόμενα αγαθά δεν ισοδυναμεί με χαράτσι για τους αμερικανούς καταναλωτές, άποψη την οποία αμφισβητούν οι περισσότεροι οικονομολόγοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Ήταν επί εβδομάδες κλεισμένη σε μια αποθήκη, χωρίς παράθυρα, και δεν της έδιναν φαγητό
O βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης έχει δώσει τα credits του σε πάνω από 100 ταινίες
Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει γονείς να ρίχνουν τα παιδιά τους από τα παράθυρα του ξενοδοχείου για να γλιτώσουν
Μεγάλη κινητοποίηση στον αμερικανικό στρατό
Mετά τους Μπόλτον και Μάικ Πόμπεο
Παρακάμπτει την πόλη Ποκρόφσκ, αλλά χωρίς αυτή θεωρείται μάλλον απίθανη μια προέλαση προς τα δυτικά - Τι στοχεύουν πραγμματικά;
O royal κατέληξε σε συμβιβασμό με τον μεγιστάνα των μίντια
Έχει αποκολληθεί από το 1986 και έμεινε στην ίδια θέση 30 χρόνια
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα
Όσα αποκαλύπτονται στη νέα σειρά του Investigation Discovery, «The Fall of Diddy»
Kατέκτησε το μετάλλιο το 1996 στην Ατλάντα
O Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε έμμεσα υποστήριξη στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ
Ο ανταγωνισμός του με τον Έλον Μασκ για το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης «Stargate»
Βάζει στη συζήτηση και το... υποσυνείδητο του Φρόιντ
«Όταν η πραγματικότητα γίνεται παράλογη, τότε εμείς τι θα γράψουμε;», λέει ο Άνταμ Πράις
Αναστάτωση κατά τη διάρκεια της 11ωρης πτήσης της Fiji Airways
Ο Κένεντι Τζούνιορ μεταξύ αυτών που τις διακινούν
Ο λοχίας Χένρι Γουόλερ μια ταραχή την πέρασε στον χορό μετά την ορκωμοσία Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.