- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών
Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News
Ντόναλντ Τραμπ: Εκτιμά πως ο Μπάιντεν θα παραμείνει υποψήφιος - Τι είπε σε συνέντευξή του στο Fox News
Την εκτίμησή του πως ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μερίδα της παράταξής του να αποσυρθεί, εξαιτίας αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του έδωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News—την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.
Εκείνη την καταστροφική για τον Μπάιντεν βραδιά, ο πρόεδρος, 81 ετών, φαινόταν κουρασμένος και σε σύγχυση.
«Ήταν πολύ χλωμός, για να το πούμε ευγενικά», σχολίασε ο Ντόναλντ Τραμπ χθες βράδυ, προσθέτοντας πως όταν ο αντίπαλός του άρχισε να μιλάει, είχε φωνή «αδύναμη».
«Ήταν παράξενο ντιμπέιτ, διότι από τα δυο πρώτα λεπτά, οι απαντήσεις που έδινε δεν έβγαζαν και πολύ νόημα», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.
Ντόναλντ Τραμπ: Διέρρευσε βίντεο να βρίζει Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίζει τον Τζο Μπάιντεν και την Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας.
Ειδικότερα, τα πλάνα έχουν καταγραφεί σε γήπεδο γκολφ όπου βρέθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο να ακούγεται να αποκαλεί «γέρικο σωρό από σκ...» τον Μπάιντεν υποστηρίζοντας ότι ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ «έχει παραιτηθεί (σ.σ. από τις εκλογές του Νοεμβρίου)».
«Παραιτείται από την κούρσα. Τον έδιωξα και αυτό σημαίνει ότι τώρα έχουμε την Καμάλα. Θα είναι καλύτερη. Είναι τόσο κακή. Είναι τόσο ελεεινή, είναι τόσο γ...μενα κακή», ακούγεται να λέει ο Ντόναλντ Τραμπ.
🚨 LEAKED VIDEO: Trump on Biden he’s “quitting the race.. I got him out” he’s an “old broken-down pile of crap… Now we have Kamala. She’s so f—king bad”
— Benny Johnson (@bennyjohnson) July 4, 2024
pic.twitter.com/G9eLy1hmIc
Σε άλλη φάση του βίντεο φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ να λέει «μπορείς να φανταστείς αυτόν τον τύπο να διαπραγματεύεται με τον Πούτιν; Και ο πρόεδρος της Κίνας είναι ένας ισχυρός άνδρας, ένας πολύ σκληρός άνδρας και τον συναντούν και οι δύο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρουσιαζόταν υπεύθυνος για τον λιμό της Βεγγάλης το 1943
Έπασχε από ανίατη ασθένεια
Οι αρχές ερευνούν τη μακάβρια συλλογή λειψάνων που βρέθηκε στο σπίτι και στον χώρο εργασίας του
Ο άλλοτε παρουσιαστής του Fox News έχει έρθει σε ρήξη με τον Τραμπ
Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
«Τελευταία μου μέρα εδώ», ακούγεται να λέει εγκλωβισμένος επισκέπτης
To περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο
Ο γίγαντας της τεχνολογίας απομάκρυνε 21.000 εργαζόμενους
Η τελευταία πράξη στο οικογενειακό δράμα του Ρομπ Ράινερ, πριν τα Χριστούγεννα του 2025
Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν επίσης δύο υπουργοί
Τι συνέβη λίγο πριν την κατάρριψη του μαχητικού τον περασμένο Απρίλιο
Το θερμό σύστημα υψηλών πιέσεων μένει σχεδόν ακίνητο πάνω από την ίδια περιοχή
Kαθώς η χώρα προωθεί παραδοσιακά άλλες λύσεις
Το δεύτερο σημείωμα των απαγωγέων αναφέρει πως η Νάνσι Γκάθρι πέθανε
Σαράντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε λίγες ημέρες - Kόκκινος συναγερμός σε πολλές χώρες
«Τέρμα τα κρυφά κόστη, ήρθε η ώρα να πούμε όλη την αλήθεια», δήλωσε ο Γ.Γ. του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
19 εκατ. βαρέλια πετρελαίου πέρασαν χθες από το Στενό του Ορμούζ
Περίπου το 30% όσων σκοτώθηκαν στον πόλεμο αυτόν ήταν παιδιά
Οι Times φέρνουν στο φως μια ιστορία αιμομιξίας για την οποία, ωστόσο, ο Νόμος δεν μπορεί να κάνει πολλά
Η καταγγελία της 10χρονης και οι καθυστερήσεις στη διαδικασία προκαλούν πολιτικές αντιδράσεις στη Γαλλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.