- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ινδία: Στους 36 οι νεκροί από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ
Περισσότεροι από 100 νοσηλεύονται - Σε συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές
Ινδία: Στους 36 οι νεκροί από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ - Περισσότεροι από 100 νοσηλεύονται - Σε συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές
Τουλάχιστον 36 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ινδία και περισσότεροι από 100 νοσηλεύονται μετά την κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ, όπως δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι του κρατιδίου Ταμίλ Ναντού στο νότιο τμήμα της χώρας.
Η αιτία της θανατηφόρας δηλητηρίασης στην Ινδία είναι ένα μίγμα τοπικού ποτού και τοξικής μεθανόλης, δήλωσε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου Μ.Κ. Στάλιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Press Trust of India.
Αρκετοί άνθρωποι συνελήφθησαν μετά τους θανάτους αυτούς, σύμφωνα με τον αξιωματούχο, που έκανε λόγο για εγκλήματα που «καταστρέφουν την κοινωνία και θα παταχθούν με σιδερένια πυγμή», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.
36 άνθρωποι στην Ινδία πέθαναν αφού κατανάλωσαν νοθευμένο αλκοόλ
Στο περιστατικό στο Ταμίλ Ναντού, πάνω από 100 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, σύμφωνα με τον Μ.Σ. Πρασάντ, διοικητικό αξιωματούχο στην περιοχή Καλακουρίτσι, σύμφωνα με το Press Trust of India.
Ο κυβερνήτης του κρατιδίου Ρ.Ν. Ράβι, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, δήλωσε «βαθιά σοκαρισμένος» από τους θανάτους, προσθέτοντας ότι «πολλά άλλα θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση και παλεύουν για τη ζωή τους».
Το αλκοόλ δεν απαγορεύεται στο Ταμίλ Ναντού, αλλά στη μαύρη αγορά πωλείται φθηνότερα συγκριτικά με τους νόμιμους εμπόρους. Η πώληση και η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύονται σε πολλές άλλες περιοχές της Ινδίας, κάτι που ευνοεί την παρασκευή παράνομου αλκοόλ.
Την περασμένη χρονιά, 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο κρατίδιο Μπιχάρ (ανατολικά) λόγω παρτίδας νοθευμένου αλκοόλ, ενώ το 2022,τουλάχιστον 42 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε αντίστοιχο περιστατικό στην Γκουτζαράτ (δυτικά).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Τα προηγούμενα σχόλια για τις γυναίκες στα γυμναστήρια
Ο «πιο διάσημος» podcaster του κόσμου στρέφεται εναντίον του προέδρου
Ποιους συγγραφείς θεωρεί πιο ρεαλιστικούς
Κρυμμένα σε μπουκάλια σαμπουάν και κρέμας τα ερπετά
Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού Έντι Ράμα
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι και ο ρόλος της Μποτσουάνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.