Κοσμος

«Η φωνή σου έχει δύναμη»: Το διεθνές μήνυμα της Lidl για τις ευρωεκλογές του 2024

Καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη σημασία των ευρωπαϊκών εκλογών

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Lidl: Το διεθνές μήνυμα για τις ευρωεκλογές του 2024 - Καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

«Στηρίζουμε την ποιότητα - Στηρίζουμε την Ευρώπη» επισημαίνει η καμπάνια της Lidl για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρίας, η Lidl στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ευρωπαϊκές εκλογές και τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο σημαντικές.

Το διεθνές μήνυμα της Lidl για τις ευρωεκλογές του 2024 αναφέρει:

Είμαστε περήφανοι για την πανευρωπαϊκή καμπάνια «Στηρίζουμε την ποιότητα - Στηρίζουμε την Ευρώπη» για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του 2024. Όλοι εμείς στη Lidl, υποστηρίζουμε μια δυνατή και ενωμένη Ευρώπη με κοινές αξίες!

Οι Ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου είναι ο πυρήνας της δημοκρατίας μας. Για εμάς, είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη είναι στο επίκεντρο της καθημερινότητάς μας, προσφέροντάς μας πολλαπλά οφέλη όπως το να ταξιδεύουμε εύκολα, να εργαζόμαστε σε δίκαιες συνθήκες και να απολαμβάνουμε μια πλούσια ποικιλία ευρωπαϊκών προϊόντων. ⁣

Χάρη στην Ευρώπη, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κοινές αξίες ιδιαίτερης σημασίας για μία ειρηνική και αρμονική ζωή, όπως η ελευθερία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ισότητα.

«Η Ευρώπη μάς προσφέρει πολλά προτερήματα σε ό,τι αφορά στην εργασία μας, κάτι το οποίο μας ενώνει με όλες τις υπόλοιπες Lidl χώρες. Οι ευρωπαϊκές συμφωνίες μάς δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργούμε με όρους ελεύθερου και ανταγωνιστικού εμπορίου και, συνεπώς, να συμβάλλουμε στην ευμάρεια των κρατών-μελών», αναφέρει ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς. ⁣