Κοσμος

Bρετανία: Χάος από μεθυσμένο επιβάτη σε πτήση προς Τουρκία

To αεροσκάφος έκανε έκτακτη προσγείωση στο Νιουκάστλ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Bρετανία: Χάος από μεθυσμένο επιβάτη σε πτήση προς Τουρκία 

Άνω κάτω έκανε ένας μεθυσμένος επιβάτης μια πτήση από τη Γλασκώβη προς την Τουρκία η οποία αναγκάστηκε να εκτραπεί προς το Νιούκαστλ.

Η πτήσ της TUI αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης στις 17:15 την Παρασκευή με προορισμό την Αττάλεια. Ωστόσο, η πραγματοποίησε απρογραμμάτιστη προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νιούκαστλ λιγότερο από 45 λεπτά αργότερα.

Αυτό συνέβη αφού ένας επιβάτης, ο οποίος φέρεται να ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε σε μέλος του πληρώματος καμπίνας. Αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στην πτήση της TUI στο Νιούκαστλ και τον απομάκρυναν από το αεροπλάνο. Πλάνα δείχνουν τον άνδρα να σύρεται από την πτήση ενώ εκατοντάδες επιβάτες παρακολουθούν.

Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες  μετά το περιστατικό και έκανε μια «χειρονομία καλής θέλησης».

Ένας εκπρόσωπος της TUI UK & I: «Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες της πτήσης TOM778 από τη Γλασκώβη προς την Αττάλεια, οι οποίοι χρειάστηκε να εκτραπούν προς το Νιούκαστλ λόγω ενός διασπαστικού επιβάτη που επέβαινε στην πτήση. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες θα έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία πτήσης, οπότε δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο θα θέλαμε να ξεκινήσουν οι διακοπές τους. Η ασφάλεια των πελατών και του πληρώματος είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οποιαδήποτε απαράδεκτη συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή. Ο εμπλεκόμενος πελάτης απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος και η πτήση μπόρεσε να συνεχίσει το ταξίδι της. Κάναμε στους πελάτες μας μια χειρονομία καλής θέλησης λόγω αυτής της αναστάτωσης στην έναρξη των διακοπών τους και για να τους ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την κατανόησή τους».