Κοσμος

Ιαπωνία: Καλεσμένος φόρεσε στολή... ρομπότ και πήγε στο γάμο του φίλου του

Ντύθηκε αυθεντικός Gundam από το γνωστό ιαπωνέζικο anime

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ιαπωνία: Πήγε στον γάμο του φίλου ντυμένος ρομπότ Gundam για να τον τρολάρει 

O καλεσμένος στον γάμο εμφανίστηκε ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τη στολή του αυθεντικού Mobile Suit Gundam RX-78-2, από το γνωστό ιαπωνέζικο anime.

Με στολή Gundam εμφανίσθηκε στο γάμο

Mία φωτογραφία που δείχνει άντρα να πηγαίνει σε γάμο στην Ιαπωνία με στολή ρομπότ RX-78-2 Gundam έγινε viral. Αντί για κοστούμι ένας άντρας φόρεσε στολή ρομπότ για να πάει στο γάμο του κολλητού του.

Η εντολή του γαμπρού ήταν ξεκάθαρη: «Παρακαλώ φορέστε κοστούμι». Ωστόσο, ο φίλος του αποφάσισε να τον τρολάρει.

Ο άντρας με το όνομα Kuroboshi εμφανίστηκε ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με τη στολή του αυθεντικού Mobile Suit Gundam RX-78-2, έχοντας μια κάρτα με το όνομά του κρεμασμένη στο λαιμό του, ώστε οι να γνωρίζουν ποιος είναι.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε από την εκδήλωση, το μόνο που διακρίνεται είναι το δεξί του χέρι, καθώς αφαίρεσε για λίγο το κάλυμμα της στολής προκειμένου να πιει ένα ποτήρι κρασί.

Η φωτογραφία του κοινοποιήθηκε σύντομα στο Twitter και έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,2 εκατομμύρια προβολές. «Αυτό είναι ένα σοβαρό κοστούμι», είπε ειρωνικά ένας χρήστης ενώ ένα άλλος σχολίασε: «Μου αρέσει το πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στο παρασκήνιο, είναι απολύτως φυσιολογικό».