- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γερουσιαστής και πρώην δήμαρχος του Βερολίνου δέχτηκε επίθεση με βαρύ αντικείμενο
Αυξάνεται η ανησυχία για τις επιθέσεις σε βάρος πολιτικών στη Γερμανία
Γερμανία: Η γερουσιαστής του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ δέχτηκε επίθεση με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι - Ανησυχία για τις επιθέσεις εις βάρος πολιτικών.
Η γερουσιαστής Βερολίνου και πρώην δήμαρχος της πόλης Φραντσίσκα Γκίφαϊ έγινε το τελευταίο θύμα σε μια σειρά από επιθέσεις εναντίον Γερμανών πολιτικών όταν ένας άνδρας την χτύπησε από πίσω με ένα βαρύ αντικείμενο μέσα σε τοπική βιβλοθήκη, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.
Βερολίνο: Επίθεση στην πολιτικό του SPD Φραντσίσκα Γκίφαϊ
Η Γκίφαϊ, υπουργός Οικονομίας της τοπικής κυβέρνησης και μέλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς, τραυματίστηκε ελαφρά στην επίθεση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ένας άνδρας την χτύπησε στο κεφάλι και τον λαιμό με μια τσάντα που περιείχε κάτι σκληρό και μετά τράπηκε σε φυγή. Η ανακοίνωση προσθέτει ότι η Γκίφαϊ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για λίγη ώρα για να αντιμετωπιστεί ο πόνος.
Eκκλήσεις για προστασία των πολιτικών στη Γερμανία
Το περιστατικό ακολουθεί τις εκκλήσεις για μεγαλύτερη αστυνομική προστασία των πολιτικών στη Γερμανία έπειτα από μια σειρά λεκτικών και σωματικών επιθέσεων με θύματα υψηλόβαθμους πολιτικούς.
Τέσσερις έφηβοι ανακρίνονται μετά τον ξυλοδαρμό και τη νοσηλεία Γερμανού ευρωβουλευτή την ώρα που αναρτούσε προεκλογικές αφίσες στην Δρέσδη της ανατολικής Γερμανίας.
Προβεβλημένα μέλη των Πρασίνων, του κόμματος που συμμετέχει στον συνασπισμό με τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς σε ομοσπονδιακό επίπεδο, έχουν επίσης βρεθεί αντιμέτωπα με οργισμένες διαδηλώσεις αυτή τη χρονιά κατά την οποία η Γερμανία διεξάγει μια σειρά από τοπικές εκλογές με φόντο την αυξανόμενη στήριξη προς την ακροδεξιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση
Μέχρι το 2030, ένας στους τέσσερις κατοίκους της αναμένεται να είναι άνω των 65 ετών
Το project εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περίπου 22.000 θέσεις εργασίας
Kανείς δεν γνωρίζει το ακριβές ποσό
Το ζευγάρι έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τις παράνομες αναρριχήσεις
Μήνυμα για κυρώσεις σε όσους συμμαχούν με την Τεχεράνη έστειλε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει επιβάλει αποκλεισμό από κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι το Ιράν είχε βάλει στο στόχαστρο έναν από τους γιους του
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Η λοίμωξη είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα θανατηφόρα
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.