Κοσμος

26χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη στις ΗΠΑ για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου

Ο ανήλικος κατέθεσε ότι δεν είχαν ολοκληρωμένες επαφές γιατί ήθελε να παραμείνει αγνός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 26χρονη Ρίγκαν Γκρέι
ΗΠΑ: 26χρονη συνελήφθη για κακοποίηση 15χρονου

ΗΠΑ: 26χρονη εκπαιδευτικός συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου - Ο ανήλικος κατέθεσε ότι δεν είχαν ολοκληρωμένες επαφές γιατί ήθελε να παραμείνει αγνός

Η 26χρονη εκπαιδευτικός Ρίγκαν Γκρέι συνελήφθη στις ΗΠΑ για την σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου, τον οποίο φέρεται να γνώρισε σε εκκλησία στο Αρκάνσας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η 26χρονη εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου από το 2020 όταν και ως εθελοντής σε εκκλησία Βαπτιστών στο Λιτλ Ροκ.

Την παρενόχληση αντιλήφθηκαν οι γονείς του αγοριού οι οποίοι αφού ανακάλυψαν στο κινητό του τηλέφωνο σειρά μηνυμάτων, ενημέρωσαν τον πάστορα της εκκλησίας.

Η 26χρονη Γκρέι την ίδια περίοδο εργαζόταν και ως δασκάλα στην Little Rock Christian Academy και μετά την καταγγελία απομακρύνθηκε από τη θέση του εθελοντή. Μάλιστα, ξεκίνησε μία σειρά συμβουλευτικών θεραπειών με την ίδια να υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον 15χρονο δεν ήταν «φυσική».

Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο διαπιστώθηκε ότι συνέχιζε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον ανήλικο μέσω Snapchat.

Ο 15χρονος φέρεται να αποκάλυψε σε αστυνομικές Αρχές ότι η Γκρέι του έκανε στοματικό σεξ χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες επαφές προκειμένου «να παραμείνω αγνός».

Σύμφωνα με τη δικογραφία η καταγγελλόμενη κακοποίηση σημειώθηκε περισσότερες από 10 φορές στο αυτοκίνητο ή το διαμέρισμα της εκπαιδευτικού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.