Κοσμος

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τον καβγά του Άλεκ Μπάλντουιν με γυναίκα στη Νέα Υόρκη

Του ζητούσε επίμονα να πει σε βίντεο «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες φωτογραφίες από το επεισόδιο με γυναίκα στη Νέα Υόρκη - Ο καβγάς συνεχίστηκε έξω από την καφετέρια

Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν ο οποίος έσπασε το κινητό γυναίκας που του ζητούσε να φωνάξει «ελευθερώστε την Παλαιστίνη»

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η New York Post και φαίνεται πως ο καβγάς μεταξύ των δύο συνεχίστηκε και έξω από την καφετέρια στη Νέα Υόρκη όπου εξελίχθηκε το σκηνικό.

Στα «καρέ» ο Μπάλντουιν είναι εξοργισμένος και φαίνεται να έρχεται σχεδόν στα χέρια με την γυναίκα, η οποία προσπαθεί να πάρει πίσω το κινητό της τηλέφωνο που συνεχίζει να κρατάει στα χέρια της ο 66χρονος ηθοποιός.

Το χρονικό του επεισοδίου

Όπως ακούγεται στο βίντεο, στο περιστατικό που είχε προηγηθεί μέσα στην καφετέρια η γυναίκαι έλεγε «Άλεκ μπορείς σε παρακαλώ να πεις "ελευθερώστε την Παλαιστίνη;"» με τον ηθοποιό να αδιαφορεί και να συνεχίζει να μιλά στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα, ωστόσο, δεν δείχνει να πτοείται, επιμένει και ο Μπάλντουιν πηγαίνει στην είσοδο της καφετέριας και να της δείχνει να αποχωρήσει.

«Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά και μετά σε αφήνω. Θα σε αφήσω, το ορκίζομαι. Απλά πες "ελευθερώστε την Παλαιστίνη". Γ... το Ισραήλ, γ... τον σιωνισμό» επέμεινε η γυναίκα.

Σύμφωνα με την New York Post η γυναίκα λέει ότι ονομάζεται «Crackhead Barney» και φέρεται να είναι μια ακροαριστερή ακτιβιστής που έχει γίνει γνωστή για «συνεντεύξεις» μετά από ενέδρες στους ανυποψίαστους στόχους της.