Κοσμος

Ο «Rock» λέει ότι δεν θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν το 2024

O ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nτουέιν Τζόνσον: Δεν υποστηρίξει τον Μπάιντεν το 2024
© EPA/ALLISON DINNER

Nτουέιν Τζόνσον: Δεν υποστηρίξει τον Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024

Ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός Ντουέιν «Τhe Rock» Tζόνσον κατάφερε πλήγμα στην καμπάνια επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι δεν θα επαναλάβει την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο στη διαφαινόμενη ρεβάνς του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τζόνσον υποστήριξε τον Μπάιντεν στην πρώτη αναμέτρηση με τον Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια, χαιρετίζοντας τότε τον πρώην αντιπρόεδρο και γερουσιαστή για τη «συμπόνια, την καρδιά, την ορμή και την ψυχή» του.

Όμως, σε συνέντευξή του στο Fox News την Παρασκευή, ο Τζόνσον δήλωσε: «Θα το ξανακάνω αυτό; Η απάντηση είναι όχι. Συνειδητοποιώ τώρα, πηγαίνοντας σε αυτές τις εκλογές, ότι δεν θα το κάνω (δημόσια στήριξη)».

Ο Μπάιντεν νίκησε πειστικά τον Τραμπ, αλλά τέσσερα χρόνια μετά, δήλωσε ο Τζόνσον στο Fox News: «Είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση της Αμερικής αυτή τη στιγμή; Λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε; Πιστεύω σε αυτό - είμαι αισιόδοξος τύπος. Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Η υποστήριξη στον Μπάιντεν ήταν αυτό που πίστευα ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα εκείνη τη στιγμή».

Ντουέιν Τζόνσον: Οι πολιτικές φιλοδοξίες

Εδώ και καιρό αντικείμενο φημών σχετικά πολιτικές φιλοδοξίες, ο Τζόνσον φέρεται να δέχτηκε προσέγγιση από το «No Labels», την κεντρώα οργάνωση που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα κατεβάσει τελικά υποψήφιο εναντίον του Μπάιντεν και του Τραμπ.

Το 2021, αφού μια δημοσκόπηση έδειξε δημόσια υποστήριξη στο πρόσωπο του, ο Τζόνσον δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ οραματίστηκαν έναν τετραπέρατο, φαλακρό, τατουάζ, μισό μαύρο, μισό σαμοανό, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγάκι, φοράει σακίδιο με φανελάκια και μπαίνει στη λέσχη τους - αλλά αν συμβεί ποτέ, θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω εσάς, τον λαό».


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ