- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο «Rock» λέει ότι δεν θα υποστηρίξει τον Μπάιντεν το 2024
O ίδιος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική
Nτουέιν Τζόνσον: Δεν υποστηρίξει τον Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024
Ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός Ντουέιν «Τhe Rock» Tζόνσον κατάφερε πλήγμα στην καμπάνια επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι δεν θα επαναλάβει την υποστήριξή του προς τον πρόεδρο στη διαφαινόμενη ρεβάνς του με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τζόνσον υποστήριξε τον Μπάιντεν στην πρώτη αναμέτρηση με τον Τραμπ πριν από τέσσερα χρόνια, χαιρετίζοντας τότε τον πρώην αντιπρόεδρο και γερουσιαστή για τη «συμπόνια, την καρδιά, την ορμή και την ψυχή» του.
Όμως, σε συνέντευξή του στο Fox News την Παρασκευή, ο Τζόνσον δήλωσε: «Θα το ξανακάνω αυτό; Η απάντηση είναι όχι. Συνειδητοποιώ τώρα, πηγαίνοντας σε αυτές τις εκλογές, ότι δεν θα το κάνω (δημόσια στήριξη)».
Ο Μπάιντεν νίκησε πειστικά τον Τραμπ, αλλά τέσσερα χρόνια μετά, δήλωσε ο Τζόνσον στο Fox News: «Είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση της Αμερικής αυτή τη στιγμή; Λοιπόν, η απάντηση είναι όχι. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε; Πιστεύω σε αυτό - είμαι αισιόδοξος τύπος. Και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα. Η υποστήριξη στον Μπάιντεν ήταν αυτό που πίστευα ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα εκείνη τη στιγμή».
Ντουέιν Τζόνσον: Οι πολιτικές φιλοδοξίες
Εδώ και καιρό αντικείμενο φημών σχετικά πολιτικές φιλοδοξίες, ο Τζόνσον φέρεται να δέχτηκε προσέγγιση από το «No Labels», την κεντρώα οργάνωση που ανακοίνωσε πρόσφατα ότι δεν θα κατεβάσει τελικά υποψήφιο εναντίον του Μπάιντεν και του Τραμπ.
Το 2021, αφού μια δημοσκόπηση έδειξε δημόσια υποστήριξη στο πρόσωπο του, ο Τζόνσον δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι οι Ιδρυτές Πατέρες μας ΟΥΔΕΠΟΤΕ οραματίστηκαν έναν τετραπέρατο, φαλακρό, τατουάζ, μισό μαύρο, μισό σαμοανό, που πίνει τεκίλα, οδηγεί φορτηγάκι, φοράει σακίδιο με φανελάκια και μπαίνει στη λέσχη τους - αλλά αν συμβεί ποτέ, θα ήταν τιμή μου να υπηρετήσω εσάς, τον λαό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μία από τις πιο μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες στη βρετανική ιστορία
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης γνωστές προσωπικότητες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη
Πάνω από 37 οι τραυματίες - Μάχη με τον χρόνο για τους απεγκλωβισμούς όσων είναι μέσα στα οχήματα
Η ηθοποιός επικαλείται έναν νέο νόμο
Οι περισσότεροι φορούν προστατευτικό εξοπλισμό και στη συνέχεια αλλάζουν ρούχα
Οι παράνομες διελεύσεις στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ έχουν μειωθεί κατά περίπου 55% τα τελευταία δύο χρόνια
«Ζούμε τη σκοτεινότερη στιγμή που έχω βιώσει σε αυτόν τον πλανήτη», δήλωσε ο 76χρονος ηθοποιός
Ο 53χρονος Βρετανός ηθοποιός τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του προς τους νέους
Διατηρούσε δείγμα στην California Cryobank
Ανάμεσα στις καταγγέλλουσες υπάρχουν και συγγενικά του πρόσωπα
Οι θερμοκρασίες κινήθηκαν 2,1°C πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα - Πού αποδίδουν οι επιστήμονες την άνοδο
Οι μάχες με τη Χεζμπολάχ συνεχίζονται παρά τις δεσμεύσεις για αποκλιμάκωση
Tον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση
777 πυροσβέστες και 27 εναέρια μέσα αναπτύσσονται σε ζώνες υψηλού κινδύνου - Στο επίκεντρο και η Ελλάδα
Όταν ενημερώθηκε για την ύπαρξη του βίντεο λιποθύμησε από το σοκ
Σε μια παραδοσιακά συντηρητική πολιτεία
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Μαΐου και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κατοικίας
Έντονη ανησυχία για το νέο ξέσπασμα της επιδημίας στην Αφρική
Σημαντικό χάσμα μεταξύ πληθυσμιακών ομάδων, αλλά και γεωγραφικών περιοχών
Το ζώο περιφερόταν ανάμεσα σε εργοστάσια και σπίτια στη Φουκουσίμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.