Κοσμος

ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο

Ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο
ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο

ΗΠΑ: 25χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ με 17χρονο - Ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι

Η 25χρονη καθηγήτρια ΜακΚένα Κίντρεντ καταδικάστηκε καθώς έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή της ενώ ο σύζυγός της ήταν εκτός σπιτιού για κυνήγι.

Η Κίντρεντ εργαζόταν στο Central Valley High School και παρά την καταδίκη της δεν οδηγήθηκε στη φυλάκη καθώς η απόφαση προβλέπει δύο χρόνια υπό επιτήρηση, 700 δολάρια πρόστιμο και ένταξη της στη λίστα των καταδικασμένων για σεξουαλικά εγκλήματα για 10 χρόνια.

Former teacher guilty of sexual misconduct

Στο δικαστήριο, η 25χρονη δήλωσε ένοχη και παραδέχθηκε πως είχε επικοινωνία με τον ανήλικο με σκοπό την σεξουαλική επαφή.

Το χρονικό της επικοινωνίας μέχρι την σεξουαλική επαφή

Η όλη επικοινωνία της Κίντρεντ με τον 17χρονο ξεκίνηση τον Ιούνιο του 2022. Τότε, ο ανήλικος ανακάλυψε τον λογαριασμό της στο Instagram και ξεκίνησαν να ανταλάσσουν μηνύματα.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους οι δυο τους προχώρησαν για πρώτη φορά σε σεξουαλική επαφή στο σπίτι της εκπαιδευτικού ενώ ο σύζυγός της ήταν για κυνήγι.

Ωστόσο, έναν μήνα μετά κάποιοι από τους φίλους του 17χρονου παρέδωσαν στην διεύθυνση του σχολείου φωτογραφίες από μηνύματα που αντάλλασσαν οι δυο τους.

Μεταξύ αυτών έγραφαν: «θέλω να είσαι στο δωμάτιό μου», «όταν τα άλλα κορίτσια μιλούν για σένα στην τάξη τρελαινόμουν», «θέλω να με αγγίξεις παντού».

Η εκπαιδευτικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια τον Δεκέμβριο του 2022 και τελικά παραιτήθηκε το 2023.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ