Ελλαδα

«Είναι συκοφαντίες» υποστηρίζει ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη για τις καταγγελίες μαθήτριας περί παρενόχλησης

Όσα υποστήριξε η 17χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χέρι άνδρα επιδιώκει να πιάσει τα οπίσθια γυναίκας, με το χέρι της να το απομακρύνει
Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής για τις καταγγελίες μαθήτριας © Unsplash / Heike Trautmann

Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής για τις καταγγελίες μαθήτριας περί σεξουαλικής παρενόχλησης - Όσα υποστήριξε η 17χρονη

Αρνείται κάθε κατηγορία ο καθηγητής που κατηγορείται ότι κυνηγούσε μαθήτρια σε σχολείο της Αλεξανδρούπολης για να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Σήμερα ο 46χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής για τις καταγγελίες μαθήτριας

Η 17χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι δέχτηκε παρενόχληση από τον καθηγητή της από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Όπως υποστήριξε, ο 46χρονος τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Μετά την καταγγελία της κοπέλας ο καθηγητής συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας (8.4) μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης και πήρε αναβολή για σήμερα Πέμπτη (11.4). Ο καθηγητής Βιολογίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σήμερα με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Ο 46χρονος καθηγητής ισχυρίζεται πως είναι αθώος και συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο Mega υποστήριξε: «Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0gzcvr0agrt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ