Κοσμος

«Απελπιστική η κατάσταση του Κάρολου, έχει μόλις 2 χρόνια ζωής», σύμφωνα με βρετανικό μέσο

Σε μεγάλη κρίση η βασιλική οικογένεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Απελπιστική η κατάσταση του Κάρολου, έχει μόλις 2 χρόνια ζωής», σύμφωνα με βρετανικό μέσο
Απελπιστική είναι η κατάσταση του βασιλιά Κάρολου, σύμφωνα με βρετανικό μέσο © ΕΡΑ/ANDY RAIN

Σε μεγάλη κρίση η βασιλική οικογένεια με τον βασιλιά Κάρολο να έχει μόλις 2 χρόνια ζωής, σύμφωνα με βρετανικό μέσο

Ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά έχει μόλις 2 χρόνια ζωής, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος σύμφωνα με το «In Touch».

King Charles Delivers First Public Message Since Kate’s Health Diagnosis

In Touch:  Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος από ό,τι αφήνει να εννοηθεί το Παλάτι και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την πολυτάραχη οικογένειά του, τα επιχειρηματικά συμφέροντα του στέμματος και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε το μέλος του βασιλικού στενού κύκλου στις αρχές Μαρτίου, το οποίο επικαλείται το «In Touch», τονίζοντας: «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Ανέτοιμος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για να αναλάβει τον θρόνο

Πρόσθετες πηγές δήλωσαν στο «In Touch» ότι μπορεί να εκκρεμούν περισσότερα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ εκτός από τις αντίστοιχες κρίσεις υγείας της οικογένειας, καθώς ο βασιλιάς έχει την εντύπωση ότι ο δεύτερος δεν είναι έτοιμος να αναλάβει τον θρόνο.

«Ο Κάρολος γνωρίζει τις πιέσεις του να είσαι μονάρχης και απλά δεν είναι σίγουρος ότι ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του», αποκάλυψε τρίτος insider, λέγοντας ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ «αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή μια καταστροφή στις δημόσιες σχέσεις, φαίνεται πρόωρο και θα μπορούσε να υπάρξουν συνέπειες».

Απογοητευμένη η βασίλισσα Καμίλα

Με μια τέτοια εξέλιξη, το μέλλον της μοναρχίας φαίνεται στην καλύτερη περίπτωση επισφαλές, και ακόμη και η βασίλισσα Καμίλα λέγεται ότι είναι απογοητευμένη από τη φθίνουσα υγεία και την αποδυναμωμένη θέση του Καρόλου.

«Στο παρασκήνιο, η Καμίλα είναι αηδιασμένη από την εμφανή αδυναμία του βασιλιά και του παρέχει λίγη παρηγοριά καθώς παλεύει με τον θανατηφόρο καρκίνο του», δήλωσε ένας αυλικός του Παλατιού στο «In Touch» στις αρχές Μαρτίου, τονίζοντας τις διακοπές της από τα βασιλικά καθήκοντα που άρχισαν στις 4 Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ