Κοσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Είμαι περήφανος για την Κέιτ και το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά

Η πρώτη αντίδραση του Παλατιού μετά την διάγνωση για καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασιλιάς Κάρολος: Είμαι περήφανος για την Κέιτ και το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά
© Instagram / theroyalfamily

O Βασιλιάς Κάρολος μίλησε για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ: Είμαι περήφανος για αυτήν και το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι τόσο περήφανη για την Κάθριν και για το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά», δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή. «Μετά το χρονικό διάστημα που πέρασαν στο νοσοκομείο μαζί, η Αυτού Μεγαλειότητα παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες».

«O Βασιλιάς θα συνεχίσει να προσφέρει την αγάπη και την υποστήριξή του σε όλη την βασιλική οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε την Παρασκευή, η Κέιτ, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποκάλυψε ότι μετά από μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, οι εξετάσεις διαπίστωσαν ότι «υπήρχε καρκίνος».

King Charles praises 'courageous' Catherine after cancer diagnosis: ‘I'm so proud’ | Royal latest

«Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα με συμβούλεψε να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα προληπτικής χημειοθεραπείας και τώρα είμαι στα αρχικά στάδια αυτής της θεραπείας», είπε η Κέιτ. «Αυτό φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νέας μας  οικογένειάς».

Η διάγνωση της Κέιτ αποκαλύφθηκε λιγότερο από δύο μήνες αφότου το Παλάτι ανακοίνωσε τη διάγνωση καρκίνου για τον ίδιο τον Κάρολο.

Όπως η Κέιτ, έτσι και ο Κάρολος υποβάλλεται επί του παρόντος σε θεραπεία για τον καρκίνο, αν και το Παλάτι δεν έχει πει τι είδους καρκίνο έχει ούτε σε τι είδους θεραπείες υποβάλλεται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ