Κοσμος

Η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον έχει λάβει πάνω από 55 εκατομμύρια δολάρια μετά τον θάνατό του

Η κόντρα με τον νεότερο γιο του τραγουδιστή, Μπίγκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον
Ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον © EPA

Μάικλ Τζάκσον: Το ποσό που έχει λάβει η μητέρα του μετά τον θάνατό του - Η κόντρα με τον νεότερο γιο του τραγουδιστή, Μπίγκι

Περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια έχει λάβει η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, Κάθριν, μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ το 2009, σύμφωνα με το TMZ.

Το ποσό αυτό γνωστοποιήθηκε πρόσφατα αφού ο νεότερος γιος του τραγουδιστή, ο 22χρονος Μπίγκι, προσπάθησε να προσβάλει την εκμετάλλευση της περιουσίας του Τζάκσον από την μητέρα του για την χρηματοδότηση νομικής διαμάχης της.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το ΤΜΖ, οι εκτελεστές της κληρονομιάς του Τζάκσον υποστηρίζουν πως η 93χρονη Κάθριν έχει ήδη αρκετά χρήματα για να χρηματοδοτήσει τα νομικά της έξοδα. Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίζονται ότι έχει λάβει περισσότερα από 33 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά αφού λαμβάνει επίδομα 160.000 δολαρίων τον μήνα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα στα οποία βασίζει το δημοσίευμά του το ΤΜΖ από την περιουσία του Τζάκσον έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 15 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά και τη βελτίωση του σπιτιού της, το οποίο διαθέτει επίσης πληρωμένο ιδιωτικό κηπουρό, σεφ και ασφάλεια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ