Κοσμος

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει μετά το χειρουργείο μαζί με τον Γουίλιαμ (βίντεο)

Η εν λόγω λήψη φαίνεται να βάζει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζει μετά το χειρουργείο μαζί με τον Γουίλιαμ (βίντεο)

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εικόνα της στα ψώνια με τον Γουίλιαμ 

Παρά τις αναφορές που έδωσαν τροφή σε θεωρίες συνομωσίας μια ερασιτεχνική λήψη δείχνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον να επισκέπτονται το Windsor Farm Shop, σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους στο Berkshire.

Το εν λόγω υλικό φαίνεται να βάζει τέλος  σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγο της. 

Σύμφωνα με την «Sun» η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο αγαπημένο κατάστημα του ζευγαριού με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ. «Ευτυχισμένη, χαλαρή και υγιής», όπως αναφέρουν τα βρετανικά tabloid, η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα άναυδος όταν τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής ώστε να πεταχτεί στα μαγαζιά», ανέφερε μάρτυρας που είδε το ζευγάρι στη Sun.

Σύμφωνα με την Telegraph, η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δημοσιότητα την Κυριακή του Πάσχα και θα μπορούσε να συμμετάσχει με την οικογένειά της στην παραδοσιακή βόλτα, η οποία θα φωτογραφηθεί.

To σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία

Μια από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες, όπου η Κέιτ Μίντλεντον ποζάρει περιχαρής με τα τρία της παιδιά στο κήπο τους σπιτιού τους αποδείχθηκε πειραγμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο άνευ προηγουμένου. Αυτό με τη σειρά του οδήγησε σε έναν πρωτοφανή επικοινωνιακό καυγά μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του παλατιού. Αποτέλεσμα του οποίου ήταν η πριγκίπισσα να αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ίδια πείραξε τη φωτογραφία, ζητώντας συγνώμη για τη σύγχυση που προκάλεσε. Δικαιολογήθηκε λέγοντας πως πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη, σημειώνοντας παράλληλα πως κάποιες φορές πειραματίζεται με την επεξεργασία φωτογραφιών όπως κάνουν και πολλοί άλλοι.

Με αυτά και με τα άλλα τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, που πρώτα αποκάλυψαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, ζήτησαν από τα ανάκτορα να τους δώσουν την αυθεντική. Κάτι όμως που το παλάτι επίμονα αρνήθηκε να κάνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα νέο κύμα συνωμοσιολογίας αλλά και χλευασμού. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης π.χ. τα ανέκδοτα έδιναν και έπαιρναν. Η ιστορία κατάντησε σαν το παιχνίδι «βρείτε τη διαφορά» μεταξύ δύο φωτογραφιών που στην συγκεκριμένη περίπτωση έγινε «βρείτε το λάθος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ