Κοσμος

Aπρόσμενη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον απόηχο του σκανδάλου «photoshop»

H πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το άκομψο φωτομοντάζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aπρόσμενη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον απόηχο του σκανδάλου «photoshop»
Twitter/Daily Mail

Κέιτ Μίντλετον: Εμφάνιση στον απόηχο του σκανδάλου «photoshop»

Απρόσμενη εμφάνιση έκανε η Κέιτ Μίντλετον λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε αναχωρώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς μετέβαινε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. 

Δεν αναμένεται να παραστεί στην τελετή δεδομένου ότι έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ώστε να μπορέσει να αναρρώσει στο σπίτι της στο Adelaide Cottage με την οικογένειά της.

Η απροσδόκητη εμφάνιση έρχεται μετά την ανάκληση από πέντε φωτογραφικά πρακτορεία, τα Getty, Associated Press, Agence France-Presse, Shutterstock και Reuters, μιας εικόνας της μαζί με τα τρία παιδιά της που κυκλοφόρησε, λόγω ανησυχιών ότι είχε υποστεί φωτομοντάζ.

Η Κέιτ αγκαλιά με τα τρία της παιδιά

Η φωτογραφία της Κέιτ, χαμογελαστή και αγκαλιά με τα τρία της παιδιά βάζει φρένο στις φήμες για την εξέλιξη της υγείας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποχρέωσαν το παλάτι να σπάσει την σιωπή του για τις θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της πριγκίπισσας.

Την φωτογραφία τράβηξε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και δόθηκε στη δημοσιότητα την Ημέρα της Μητέρας για το Ηνωμένο Βασίλειο ως ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες για τη συνεχή υποστήριξή τους μετά την εγχείρησή της.

Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας
Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας

H συγγνώμη της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Σε ένα tweet που αναρτήθηκε από τον βασιλικό λογαριασμό του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα ζήτησε συγγνώμη για «οποιαδήποτε σύγχυση» δημιουργήθηκε σχετικά με τη φωτογραφία που λέγεται ότι τραβήχτηκε από τον σύζυγό της την περασμένη εβδομάδα.

Η ίδια ανέφερε: «Η φωτογραφία της, η οποία είναι η πρώτη φορά που βλέπεις την εικόνα της, είναι η πρώτη φορά που βλέπεις την εικόνα της: "Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ