Κοσμος

O Mπάιντεν «ζήτησε» την συμβουλή κινηματογραφικών προέδρων πριν την χθεσινή του ομιλία

Η ατάκα του Μόργκαν Φρίμαν και η «νουθεσία» του Μπιλ Πούλμαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπάιντεν: Ελπίζω ως τη Δευτέρα θα έχουμε κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
© EPA/ANNABELLE GORDON / CNP / POOL

Mπάιντεν: Συνομίλησε με ορισμένους κινηματογραφικούς προέδρους πριν την Κατάσταση της Ένωσης 

Ο πρόεδρος Tζο Μπάιντεν συνομίλησε με τους ηθοποιούς Μόργκαν Φριμαν, Μπιλ Πούλμαν, Τόνι Γκολντγουιν, Τζίνα Ντέιβις και Μάικλ Ντάγκλας, οι οποίοι έχουν υποδυθεί...τον/την πρόεδρο σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, πριν από την ομιλία του για την Κατάσταση της Ένωσης.

«Ποτέ δεν έχω μιλήσει με τόσους πολλούς προέδρους ταυτόχρονα», δήλωσε ο Μπάιντεν, ενώ κοιτούσε την ομάδα μέσω βιντεοκλήσης. «Έχετε κάποια συμβουλή για μένα πριν την ομιλία μου;»

«Εγώ είχα να αντιμετωπίσω μόνο έναν μετεωρίτη» αστειεύτηκε ο Μόργκαν Φρίμαν. Ο Γκόλντγουιν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στον ρόλο του προέδρου Fitzgerald Grant III σε σειρά του ABC, πρότεινε: «Πες τους ότι υπάρχεις γι' αυτούς. Πες τους ότι σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο».

President Biden speaks with a few former presidents before the State of the Union

You may’ve heard I’ve got a big speech coming up. So, I thought I would hear from some folks who have done the job before – sort of.

Posted by President Joe Biden on Thursday, March 7, 2024

Η Ντέιβις αστειεύτηκε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της στη σειρά του Fox «Commander in Chief», «κάθε εβδομάδα, υπήρχε μια νέα κρίση που έπρεπε να "αντιμετωπίσει Η 68χρονη Ντέιβις ολοκλήρωσε τις συμβουλές της προσθέτοντας μια ατάκα που αναφερόταν σε ένα άλλο δημοφιλές έργο της, το «A League of Their Own», και είπε στον Μπάιντεν: «Δεν υπάρχει κλάμα στην πολιτική».

Ο Ντάγκλας ο οποίος υποδύθηκε τον πρόεδρο στην ταινία «Ο Αμερικανός Πρόεδρος», δήλωσε ότι «το να έχεις έναν καλό σύντροφο αλλάζει τα πάντα». Ο Πούλμαν είπε ότι οι ατάκες του Μπάιντεν, όπως το «δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε όταν το κάνουμε μαζί", είναι καλές».

«Ελάτε να με δείτε στον Λευκό Οίκο. ... Θα ήθελα πολύ να σας δω όλους από κοντά», είπε ο Μπάιντεν για να κλείσει το βίντεο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ