Κοσμος

«Αν ο Μπάιντεν κερδίσει, μπορεί να επιβιώσει μέχρι το 2029;» αντιδράσεις για την διαφήμιση του Τραμπ

«Ο Τραμπ δοκίμασε αυτή τη στρατηγική πριν από τέσσερα χρόνια και τον 'έδειρε' ο Τζο Μπάιντεν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Αν ο Μπάιντεν κερδίσει, μπορεί να επιβιώσει μέχρι το 2029;» αντιδράσεις για την διαφήμιση του Τραμπ
© EPA/Yuri Gripas | EPA/Erik S. Lesser

Τζο Μπάιντεν: Οργισμένη αντίδραση της εκστρατείας για το «αστείο» της καμπάνιας του Τραμπ

Η προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Τζο Μπάιντεν αντέδρασε έντονα για νέα διαφήμιση από μια επιτροπή πολιτικής δράσης που πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ και η οποία υποδηλώνει ότι ο πρόεδρος μπορεί να πεθάνει.

Η διαφήμιση διάρκειας 18 δευτερολέπτων από την εταιρεία MAGA Inc., η οποία προβάλλεται σε εθνικό επίπεδο πριν από την ομιλία του Μπάιντεν για την κατάσταση της Ένωσης στο Κογκρέσο το βράδυ της Πέμπτης, δείχνει τον πρόεδρο να τραυλίζει και στη συνέχεια να παραπαίει ενώ περπατάει σε μια σκηνή και στη συνέχεια ανεβαίνει μια σκάλα προς το Air Force One.

«Μπορούμε όλοι να δούμε την αδυναμία του Τζο Μπάιντεν», λέει ο αφηγητής, ενώ πάνω από το βίντεο παίζει δυσοίωνη μουσική. «Αν ο Μπάιντεν κερδίσει, μπορεί να επιβιώσει μέχρι το 2029;», ρωτά ο ίδιος.

Ο Μπάιντεν, 81 ετών, είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει εκλεγεί ποτέ πρόεδρος. Αν ο Δημοκρατικός πρόεδρος επανεκλεγεί αυτό το φθινόπωρο, η θητεία του θα λήξει τον Ιανουάριο του 2029, οπότε θα είναι 86 ετών.

Εκστρατεία Μπάιντεν: «Ο Τραμπ δοκίμασε και δεν έπιασε το 2020»

Εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν, σε δήλωσή του στο NBC News, δήλωσε σχετικά με τη διαφήμιση της MAGA Inc: «Πρόκειται για ένα άρρωστο και διαταραγμένο κόλπο από μια χρεοκοπημένη και προβληματική εκστρατεία που δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ακραία ατζέντα του Τραμπ Project 2025 για την απαγόρευση των αμβλώσεων, την αύξηση του κόστους για τη μεσαία τάξη, την κατάργηση της υγειονομικής περίθαλψης και τη σπορά χάους και διχασμού».

«Ο Τραμπ δοκίμασε αυτή τη στρατηγική πριν από τέσσερα χρόνια και τον 'έδειρε' ο Τζο Μπάιντεν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του.

Ο Τραμπ, ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος που θα αντιμετωπίσει τον Μπάιντεν στις εκλογές, έχει επανειλημμένα υπονοήσει ότι ο σημερινός πρόεδρος δεν είναι αρκετά δυνατός ψυχικά για να παραμείνει στο αξίωμα, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος έχει κάνει μια σειρά από λεκτικές γκάφες που οι επικριτές έχουν εκμεταλλευτεί για να αμφισβητήσουν την πνευματική του επάρκεια.

Πηγή: CNBC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ