Κοσμος

Nότια Κορέα: Μια σταρ της K-pop απολογήθηκε επειδή «έχει σχέση»

Oι οπαδοί του συγκροτήματος της εξοργίστηκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nότια Κορέα: Μια σταρ της K-pop απολογήθηκε επειδή «έχει σχέση»
© EPA/YONHAP

Νότια Κορέα: Σταρ της k-pop εξόργισε τους θαυμαστές της επειδή έχει σχέση 

Μια σταρ της K-pop (κορεατικής ποπ μουσικής) ζήτησε χειρόγραφη συγγνώμη από εξοργισμένους θαυμαστές της που την κατηγόρησαν για «προδοσία» και απείλησαν να σταματήσουν να παρακολουθούν τις συναυλίες της επειδή έχει φίλο.

Η νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια Karina, η οποία είναι frontwoman του κοριτσίστικου συγκροτήματος Aespa, υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα «επουλώσει τις πληγές τους» αφού την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι βγαίνει με τον ηθοποιό Lee Jae-wook.

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα που αναρτήθηκε από τον λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη, η Karina, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Yu Ji-min, έγραψε: «Ζητώ συγγνώμη». Και πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά πόσο απογοητευμένοι είναι [οι θαυμαστές μου] που με υποστήριξαν και πόσο αναστατωμένοι να σκέφτεστε τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί».

Η 23χρονη δήλωσε επίσης στους 12,7 εκατομμύρια followers της: «Θέλω να επανορθώσω για τους πληγωμένους θαυμαστές μου από εδώ και στο εξής. Ήμουν πάντα ειλικρινής μαζί σας».

Κ-pop: Όχι ραντεβού και όχι σχέσεις

Η σχέση της τραγουδίστριας δεν είναι η πρώτη φορά που προκάλλει αντιδράσεις στους οπαδούς της k-pop σε Ιαπωνία και Νότια Κόρεα. Τα πρακτορεία των καλλιτεχνών της K-pop συμβουλεύουν τα αστέρια τους να μην προβάλλουν την ιδιωτική τους ζωή, ενώ στην Ιαπωνία πολλοί ποπ σταρ έχουν ρήτρες  στα συμβόλαιά τους.

Πριν από μια δεκαετία ήταν φυσιολογικό για τα πρακτορεία K-pop να απαγορεύουν στους αστέρες να έχουν σχέσεις ή ακόμη και κινητό τηλέφωνο - και σήμερα οι παραδοχές μιας σχέσης εξακολουθούν να θεωρούνται σκάνδαλο μεταξύ των θαυμαστών.

Το 2018, η μετοχή της δισκογραφικής εταιρείας Cube Entertainment έπεσε αρκετές μονάδες αφού δύο καλλιτέχνες της, η Hyuna και η E-Dawn, άρχισαν να βγαίνουν.

Πηγή: SkyNews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ