- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τραμπ προκαλεί τον Μπάιντεν σε ντιμπέιτ «οπουδήποτε, οποτεδήποτε»
Η «Σούπερ Τρίτη» ξεκαθάρισε το πολιτικό τοπίο ενόψει εκλογών
Ντόναλντ Τραμπ: Προκάλεσε τον Μπάιντεν σε ντιμπέιτ - Η «Σούπερ Τρίτη» ξεκαθάρισε το πολιτικό τοπίο ενόψει εκλογών
Ο Ντόναλντ Τραμπ, που πλέον μοιάζει οριστικό πως θα είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία στις φετινές εκλογές στις ΗΠΑ, διαβεβαίωσε χθες Τετάρτη πως είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε τηλεμαχίες με τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, «οπουδήποτε, οποτεδήποτε».
«Είναι σημαντικό, για το καλό της χώρας μας, ο Τζο Μπάιντεν και εγώ να συζητήσουμε ζωτικής σημασίας θέματα για την Αμερική και τον αμερικανικό λαό», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, προσωπικού του δημιουργήματος.
«Γι’ αυτό καλώ να γίνουν ντιμπέιτ, οπουδήποτε, οποτεδήποτε», πρόσθεσε.
Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ θα διεκδικήσουν την προεδρία τον Νοέμβριο
Μετά τις εκκωφαντικές νίκες τους προχθές «Σούπερ Τρίτη» στις εσωκομματικές ψηφοφορίες των παρατάξεών τους, οι δυο άνδρες αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να αναμετρηθούν στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, όπως και το 2020.
Ωστόσο, κατά δημοσκοπήσεις, ο επαναληπτικός αγώνας του πρώην προέδρου, 77 ετών, και του απερχόμενου, 81 ετών, δεν προκαλεί ακριβώς ενθουσιασμό στο εκλογικό σώμα.
Ζητούμενο κατά συνέπεια για τον Τζο Μπάιντεν όπως και για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο να κινητοποιήσουν τις βάσεις τους, όσο και σαγηνεύσουν όσους περισσότερους ανεξάρτητους ψηφοφόρους μπορούν, ειδικά σε συγκεκριμένες, κρίσιμες πολιτείες όπου το αποτέλεσμα θεωρείται αβέβαιο.
Ο πρόεδρος Μπάιντεν, οι δημοσκοπήσεις για τον οποίο είναι δυσοίωνες, αναμένεται να προσπαθήσει να πείσει τους Αμερικανούς για το όραμά του σήμερα, στο πλαίσιο ομιλίας του εφ’ όλης της ύλης για την πολιτική του στο Κογκρέσο. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί πως θα τον «διορθώνει» σε απευθείας μετάδοση.
Τζο Μπάιντεν και Ντόναλντ Τραμπ αναμετρήθηκαν σε σειρά τηλεοπτικών ντιμπέιτ το φθινόπωρο του 2020. Ο Δημοκρατικός, πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, κέρδισε τις προεδρικές εκλογές.
Όμως ο Ντόναλντ Τραμπ ουδέποτε αποδέχθηκε την ήττα του, κατηγορώντας χωρίς αποδείξεις τους Δημοκρατικούς πως του «έκλεψαν» τη νίκη στις εκλογές εκείνες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιπλοκές στην υγεία της 53χρονης μετά τη μεταμόσχευση πνευμόνων στην οποία υποβλήθηκε
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν μπαίνει στο στόχαστρο του Κιέβου η πολιτική αεροπορία
Κλιμακώνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή με πλήγματα εκατέρωθεν
Μετά την απόπειρα επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη Λειψία
Έξι εργαζόμενοι σκοτώθηκαν σε επίθεση - Η Μόσχα εντείνει τα πλήγματα στο δίκτυο που αποτελεί ραχοκοκαλιά της χώρας
Αντίποινα για την αποτυχημένη προσπάθεια των Ιρανών να βάλουν νάρκες στα Στενά
Η νύφη φορώντας λευκό νυφικό διέσχισε τον διάδρομο, με το νερό να φτάνει μέχρι τους γοφούς της
Η γερμανική βιομηχανία πιέζει τον καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς για αυστηρότερη πολιτική απέναντι στην Κίνα
Μια αλλαγή που «ταρακουνάει» το τουριστικό μοντέλο του ήλιος-θάλασσα που είχαμε συνηθίσει
Ο γιος τους θα ονομαστεί Κίμων Θωμάς Κωνσταντίνος
Η Μόσχα απορρίπτει τους ισχυρισμούς
Υψηλό το επίπεδο των σχέσεων 'Αγκυρας-Μόσχας, δηλώνουν οι δύο ηγέτες
O απολογισμός των νεκρών ξεπέρασε τους 1.000
Συλλήψεις για την ένοπλη επίθεση που συνδέεται με διαβόητο βαρόνο κοκαΐνης
Οι αρχές υποστηρίζουν ότι κατέγραψε ζωντανά την αιματηρή επίθεση και δημοσίευσε το μανιφέστο των δραστών
Οδεύει προς διεθνείς οργανισμούς - Εκλογές για την έδρα του
Εξουδετερώθηκε ο μηχανισμός - Εκτιμάται ότι στόχος ήταν το γενικευμένο μπλακ άουτ
Έλεγε στους συγγενείς τους ότι τους είχε μιλήσει και αργότερα βρέθηκαν νεκροί
«Είχε εμμονή» - Ξέσπασε σε κλάματα στο δικαστήριο
Όσα είχε αποκαλύψει για τη στιγμή που έφτασε στον τόπο του εγκλήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.