Κοσμος

Εργαζόμενος σε κρουαζιερόπλοιο βιντεοσκοπούσε ανήλικες κοπέλες σε προσωπικές στιγμές

Αποκαλύφθηκε όταν κορίτσι βρήκε μια κάμερα «στερεωμένη κάτω από τον νιπτήρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Royal Carribean: Εργαζόμενος βιντεοσκοπούσε νεαρές κοπέλες
© Unsplash

Royal Carribean: Εργαζόμενος βιντεοσκοπούσε νεαρές κοπέλες

Ένας υπάλληλος του κρουαζιερόπλοιου Royal Caribbean τοποθέτησε κρυφές κάμερες μέσα στα μπάνια των επιβατών για να καταγράφει νεαρά κορίτσια - και μάλιστα φέρεται να κρυβόταν κάτω από τα κρεβάτια για να βιντεοσκοπεί.

Ο Arvin Joseph Mirasol, 34 ετών, υπάλληλος καμπίνας στο Symphony of the Seas, συνελήφθη την Κυριακή με κατηγορίες ηδονοβλεψίας και παιδικής πορνογραφίας, αφού ένα κορίτσι βρήκε μια κάμερα «στερεωμένη κάτω από τον νιπτήρα», ανέφερε το WPLG, επικαλούμενο ένορκη κατάθεση του γραφείου του σερίφη του Broward.

Η κοπέλα μοιραζόταν την καμπίνα με τη μαμά και την αδελφή της καταγράφονταν κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. 

Οι αρχές κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές του και ανακάλυψαν διάφορα βίντεο με γυμνές γυναίκες, παιδικό πορνό και ακόμη και ένα βίντεο με τον Mirasol να εγκαθιστά την κάμερα, μετέδωσε το NBC Miami. Παραδέχτηκε στις αρχές ότι είχε εγκαταστήσει τις κάμερες.

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο τη Δευτέρα με την κατηγορία της ηδονοβλεψίας, της παραγωγής παιδικής πορνογραφίας και της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

«Έχουμε μηδενική ανοχή σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά», δήλωσε εκπρόσωπος της Royal Caribbean. «Το αναφέραμε αμέσως στις αστυνομικές αρχές και απολύσαμε το μέλος του πληρώματος και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως».

Πηγή: The New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ