Κοσμος

Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι απαντά στις φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας

Θα επιστρέψει στις βασιλικές της υποχρεώσεις μετά το Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον: Το παλάτι απαντά στις φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας
H Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις μετά το Πάσχα όπως ανακοίνωσε το παλάτι © EPA / ANDY RAIN

Ην. Βασίλειο: Το παλάτι απαντά στις εικασίες για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον

Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας υποχρεώνοντας το παλάτι να προβεί σε καθησυχαστικά σχόλια σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον, η οποία παραμένει εκτός δημοσιότητας για δύο μήνες μετά από την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα στις 17 Ιανουαρίου.

Kate Middleton Conspiracy Theories: Palace Speaks Out

Η πριγκίπισσα Κέιτ θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα

Εκπρόσωπος του Παλατιού απάντησε ότι «Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει» προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά. Η Κέιτ σχεδιάζει να επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα».

Οι βασιλικοί σχολιαστές, προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, το οποίο αποδόθηκε σε απροσδιόριστο «προσωπικό λόγο» και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η βασιλική οικογένεια έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή… αλλά

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier δήλωσε στη MailOnline ότι οι βασιλικοί «έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή», αλλά «δεν είναι φυσιολογικοί καιροί» δεδομένων των πρόσφατων προβλημάτων υγείας του Καρόλου και της Αικατερίνης.

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την αποχώρηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ την τελευταία στιγμή, θα υπάρξουν αναπόφευκτα εικασίες, μερικές από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας», είπε.

Ο κόσμος υπάρχει πιθανότητα να γνωρίζει ήδη πολλές «αλήθειες» σχολιάζει το BBC και η Κέιτ όταν θα επιστρέψει θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα επάνω της .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ