Κοσμος

Πέθανε ο γαμπρός του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ σε ηλικία 45 ετών

Ήταν άλλοτε ζεύγος με την Πίπα Μίντλετον την αδελφή της πριγκίπισσας Κέιτ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τόμας Κίνγκστον: Πέθανε ο γαμπρός του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ σε ηλικία 45 ετών
© Getty Images/Ideal Image

Τόμας Κίνγκστον: Πέθανε ο γαμπρός του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ σε ηλικία 45 ετών

Ο Τόμας Κίνγκστον, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε: «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Τόμας και μαζί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν θρηνούν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Ο Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός στο Γκλόστερσαϊρ το βράδυ της Κυριακής και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα η απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου σήμερα δεν σχετίζεται με την είδηση του θανάτου του Κίνγκστον καθώς ο πρίγκιπας Μιχαήλ ήταν παρών στην τελετή. Ο Μιχαήλ του Κέντ είναι δισεγγονός του Γεωργίου Α΄ της Ελλάδας και δεύτερος εξάδελφος με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. 

Ο θάνατος του Κίνγκστον ήρθε λιγότερο από πέντε χρόνια μετά τον βασιλικό γάμο του με τη λαίδη Γκαμπριέλα, την 42χρονη κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στις 18 Μαΐου 2019, σχεδόν ένα χρόνο ακριβώς μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Κίνγκστον έβγαινε στο παρελθόν με τη μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον. Παρόλο που το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση του γύρω στο 2011, η Πίπα (που τώρα είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Μάθιους) και ο Κίνγκστον παρέμειναν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια.

Τόμας Κίνγκστον: Πέθανε ο γαμπρός του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ σε ηλικία 45 ετών
© EPA/IAN LANGSDON

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ