Κοσμος

«Μείνετε δυνατοί»: Ρόμπερτ Ντε Νίρο και 30 ακόμη διάσημοι στέλνουν μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία

Το βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα UNITED24 - Με Βίγκο Μόρτενσεν, Κατρίν Ντενέβ, Μπόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουκρανία: Διάσημοι στέλνουν μήνυμα στήριξης με αφορμή τα 2 χρόνια από τη ρωσική εισβολή - Με Ντε Νίρο, Βίγκο Μόρτενσεν, Έμα Τόμσον.
Μήνυμα στήριξης στην Ουκρανία μέσω βίντεο έστειλαν διάσημοι καλλιτέχνες © UNITED24/screen shot

Ουκρανία: Διάσημοι στέλνουν μήνυμα στήριξης με αφορμή τα 2 χρόνια από τη ρωσική εισβολή - Με Ντε Νίρο, Βίγκο Μόρτενσεν, Έμα Τόμσον.

Δύο χρόνια από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία συμπληρώθηκαν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στα δύο χρόνια εχθροπραξιών και αιματοχυσίας, ενώ ο ακριβής αριθμός των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστος.

Εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τον Ουκρανικό λαό πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, ενώ την αλληλεγγύη τους προς το Κίεβο εξέφρασαν ηγέτες και διεθνείς προσωπικότητες.

Το δικό τους μήνυμα υποστήριξης έστειλαν επίσης διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ και καλλιτέχνες.

Διασημότητες όπως ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, η Έμα Τόμσον, ο Βίγκο Μόρτενσεν, η Κατρίν Ντενέβ, ο Μαρκ Χάμιλ, ο Μπόνο, η Χίλαρι Σουάνκ, ο Στίβεν Φράι και ο Μαρκ Στρονγκ ήταν μεταξύ των 30 και πλέον celebrities που εκδήλωσαν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος.

Το βίντεο του μηνύματός τους αναρτήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου από το UNITED24, την πλατφόρμα που ξεκίνησε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τη συλλογή φιλανθρωπικών δωρεών προς την Ουκρανία.

«Έχετε την αγάπη μας, τον σεβασμό μας, την υποστήριξή μας και την ευγνωμοσύνη μας», λέει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

«Θα σας υποστηρίξουμε όσο χρειαστεί, μείνετε δυνατοί. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας», προσθέτει ο ηθοποιός Κέβιν Μπέικον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ