Κοσμος

Maleesa Mooney: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία του μοντέλου - Βρέθηκε νεκρή στο ψυγείο της

Πέντε μήνες μετά το έγκλημα εκτιμάται ότι βρέθηκε ο δράστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Maleesa Mooney
Maleesa Mooney: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία της © Youtube

Maleesa Mooney: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία της - Το χρονικό του εγκλήματος

Η δολοφονία της Maleesa Mooney είχε σοκάρει τον Σεπτέμβριο. Το 31χρονο μοντέλο βρέθηκε νεκρό μέσα σε ψυγείο στο σπίτι όπου διέμενε στο Λος Άντζελες. Για το έγκλημα συνελήφθη την Τετάρτη (21.2) ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρεϊ από τη Μινεσότα.  

Maleesa Mooney: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία της

Η Maleesa Mooney βρέθηκε νεκρή στις 12 Σεπτεμβρίου 2023. Η σύλληψη του δράστη ήρθε περίπου πέντε μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα. «Το Γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες κατέθεσε κατηγορίες για φόνο εναντίον του Χάμφρεϊ», ανέφερε το LAPD σε δήλωση. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του Humphrey και του μοντέλου.

Ο Χάμφρεϊ έχει καταδικαστεί για πολλά κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για κατηγορίες για όπλα, επιθέσεις, σεξουαλικές και επιθέσεις. Η αδερφή της Mooney είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της, ότι η αδελφή της ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδερφή μου και με πονάει ακόμη και να το σκέφτομαι», είχε πει η αδελφή της. 

Το χρονικό της δολοφονίας της Maleesa Mooney

Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή αφού οι κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της την απαθανάτισαν στις 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.Το LAPD διενήργησε έλεγχο στο σπίτι της Maleesa Mooney γύρω στις 4 μ.μ. στις 12 Σεπτεμβρίου, αφού τα μηνύματα των γονιών της έμειναν αναπάντητα, εγείροντας υποψίες. Η αστυνομία βρήκε το σώμα της Mooney στο ψυγείο και αίμα στο πάτωμα.

Όπως διαπίστωσαν οι ιατροδικαστές, η Maleesa Mooney είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο, το κεφάλι, την πλάτη και το αριστερό της χέρι. «Τα τραύματα που παρατηρήθηκαν δεν θεωρούνται από μόνα τους οξεία απειλή για τη ζωή», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας. Οι αρχές καταλήγουν ότι προηγήθηκε πάλη με τον δολοφόνο της. «Ρόλο στον θάνατό της μπορεί να έπαιξε η χρήση ναρκωτικών ή κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. 

Μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι το μοντέλο είχε βενζοϋλεκγονίνη —έναν μεταβολίτη της κοκαΐνης στο σύστημά της μαζί με ένα μείγμα κοκααιθυλενίου και αιθανόλης. Ο θάνατός της ήρθε μόλις δύο ημέρες αφότου ένα άλλο μοντέλο, η Nichole "Nikki" Coats, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο LA στη Grand Avenue. Ο θάνατος των μοντέλων πυροδότησε φόβους για κατά συρροή δολοφόνο, καθώς και τα δύο μοντέλα δολοφονήθηκαν  μέσα στις κατοικίες τους στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ