Κοσμος

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη με το κομμένο ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε στo μετρό

Παρά τη φύλαξη από 1000 αστυνομικούς τα περιστατικά στο μετρό ολοένα και αυξάνονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Υόρκη: Μυστήριο με πόδι που βρέθηκε στο μετρό
Η εγκληματικότητα στο μετρό έχει αυξηθεί κατά 22% από την αρχή του έτους, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης © Unsplash

Νέα Υόρκη: Μυστήριο με το πόδι που βρέθηκε στο μετρό - Παρά τη φύλαξη από 1000 αστυνομικούς τα περιστατικά στο μετρό ολοένα και αυξάνονται

Η εμπειρία των μέσων μαζικής μεταφοράς της Νέας Υόρκης πήρε μια μακάβρια τροπή το Σαββατοκύριακο, όταν ένα κομμένο ανθρώπινο πόδι βρέθηκε στη γραμμή 4 μεταξύ των οδών 167th και 170th στο Μπρονξ.

Οι ντετέκτιβ προσπαθούν να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκει το άκρο και πώς βρέθηκε στο κρεβάτι των γραμμών του μετρό. Ο ιατροδικαστής της πόλης «έλαβε» το πόδι για να μάθει περισσότερα για την προέλευσή του.

Οι αρχές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αν το πόδι ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα ή πόσο από το άκρο βρέθηκε.

Η ανακάλυψη ήρθε μετά από μια αξιοσημείωτη σειρά περιστατικών στο μετρό, όπως το χτύπημα ενός βιολοντσελίστα με μεταλλικό μπουκάλι νερού στην πλατεία Χέραλντ και ένας μαζικός πυροβολισμός σε στάση του μετρό στο Μπρονξ, από τον οποίο σκοτώθηκε ένα άτομο.

Τα περιστατικά στο μετρό της Νέας Υόρκης ολοένα και αυξάνονται

Το βράδυ της Δευτέρας ένας 57χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι του μετρό. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι βρήκε σε κοντινή απόσταση σύνεργα ναρκωτικών και εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του άνδρα.

Το Σάββατο, εν τω μεταξύ, ένας καυγάς εξελίχθηκε σε βίαιο στο σταθμό Queens Plaza και ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικό σωλήνα. Η επίθεση αυτή ήρθε δύο ημέρες μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ένας Βραζιλιάνος τουρίστας στον ίδιο σταθμό του μετρό, ο οποίος δέχθηκε μαχαιριές στο λαιμό.

Παρόλο που ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, πρόσθεσε 1.000 ένστολους και μυστικούς αστυνομικούς για να περιπολούν στο σύστημα, η εγκληματικότητα στο μετρό έχει αυξηθεί κατά 22% από την αρχή του έτους, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Χιλιάδες αντικείμενα χάνονται σε όλο το δίκτυο του μετρό, μεταξύ των οποίων ασυνήθιστα αντικείμενα, όπως τεφροδόχοι, μάσκα οξυγονοκολλητή και μπλέντερ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ