- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Ο Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου», κατήγγειλε η Γιούλια Ναβάλναγια - Δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ
Δριμύ «κατηγορώ» της χήρας του Ρώσου αντιφρονούντα
Χήρα Ναβάλνι: «Ο Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου», κατήγγειλε η Γιούλια Ναβάλναγια - Κατηγορεί τη Μόσχα ότι κρύβει τη σορό του.
«Ο Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου», κατήγγειλε η Γιούλια Ναβάλναγια, χήρα του Ρώσου αντιφρονούντα Αλεξέι Ναβάλνι, σε μήνυμά της μέσω βίντεο σήμερα, στο οποίο τόνισε ότι θα συνεχίσει το έργο του και θα αγωνιστεί για μια ελεύθερη Ρωσία.
Σύζυγος Ναβάλνι: Ο Πούτιν σκότωσε τον πατέρα των παιδιών μου
«Πριν από τρεις ημέρες ο (Ρώσος πρόεδρος) Βλαντίμιρ Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου Αλεξέι Ναβάλνι. Ο Πούτιν σκότωσε τον πατέρα των παιδιών μου», επεσήμανε. Σκοτώνοντάς τον, «ο Πούτιν θέλησε να σκοτώσει την ελπίδα μας, την ελευθερία μας, το μέλλον μας», εκτίμησε η Γιούλια Ναβάλναγια.
«Σκοτώνοντας τον Αλεξέι, ο Πούτιν σκότωσε τον μισό εαυτό μου, τη μισή καρδιά μου και τη μισή ψυχή μου», συνέχισε η ίδια. «Αλλά εξακολουθώ να έχω το άλλο μισό και αυτό μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να τα παρατήσω. Θα συνεχίσω το έργο του Αλεξέι Ναβάλνι, θα συνεχίσω να πολεμάω για τη χώρα μας».
Я буду продолжать дело Алексея Навального. Продолжать бороться за нашу с вами страну. И я призываю вас встать рядом со мной. pic.twitter.com/aBOIvcYHHk
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya) February 19, 2024
Η σύζυγος του αντιφρονούντα υπογράμμισε: «Θέλω να ζήσω σε μια ελεύθερη Ρωσία, θέλω να χτίσω μια ελεύθερη Ρωσία».
Για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε προς τους Ρώσους ζητώντας τους: «να σταθείτε στο πλευρό μου, σας ζητώ να μοιραστείτε την οργή μαζί μου. Οργή, θυμό, μίσος προς αυτούς που τόλμησαν να σκοτώσουν το μέλλον μας». Παράλληλα πρόσθεσε ότι «δεν είναι ντροπή να φοβάσαι, είναι ντροπή να μην κάνεις κάτι, είναι ντροπή να αφήνεις να σε τρομοκρατούν».
Κρύβουν τη σορό για να εξαφανιστούν τα ίχνη του νόβιτσοκ
Η Ναβάλναγια κατηγόρησε εξάλλου τις ρωσικές αρχές ότι κρύβουν τη σορό του συζύγου της και ότι περιμένουν να εξαφανιστούν από τον οργανισμό του τα ίχνη του νευροπαραλυτικού παράγοντα νόβιτσοκ.
Η ίδια επεσήμανε ότι «γνωρίζουμε ακριβώς γιατί ο Πούτιν σκότωσε τον Ναβάλνι πριν από τρεις ημέρες».
«Θα σας το πούμε σύντομα. Σίγουρα θα μάθουμε ποιος ακριβώς έφερε σε πέρας αυτό το έγκλημα και με ποιο τρόπο. Θα πούμε ονόματα και θα δείξουμε πρόσωπα».
Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του Ναβάλνι, εξηγώντας ότι συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του και διεξάγεται σύμφωνα με τον ρωσικό νόμο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιμέτωπος με τη «Φοιτητική Λίστα» ο παραιτηθέντας πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Σε κλοιό οικονομικής πίεσης η χώρα ως αποτέλεσμα του πολέμου
Έπειτα από ιατρική εξέταση, εγκρίθηκε η προσωρινή νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Οι δύο υποψήφιοι διασταύρωσαν τα πυρά τους για την ακρίβεια, τη φορολογία και την οικονομική κατάσταση των Βραζιλιάνων
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κάνοντας λόγο για «σωρό από ψέματα»
Παρών στη διαδήλωση στο Παρίσι και ο Μελανσόν
Επανήλθαν οι επικοινωνίες στην πρώτη γραμμή του μετώπου
Επικοινωνία Δένδια και Τασούλα με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Χαοτική η κατάσταση στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας
«Εγγυημένες συντάξεις» έγραφαν τα πλακάτ στα χέρια 25.000 διαδηλωτών
Με τη στήριξη των Πατριαρχείων και των Εκκλησιών Ελλάδος και Κύπρου θωρακίζεται το καθεστώς της Μονής
Δεύτερος γύρος κινητοποιήσεων κατά της κυβέρνησης - Αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Ο Γάλλος πρόεδρος καταδικάζει την αιματηρή επίθεση με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες
Η Ελλάδα ήταν Ιδρυτικό μέλος του Ο.Η.Ε. το 1945.
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σχολίασε τη σύντομη θητεία της Κέιτι Ζακάρια
Χιλιάδες memes δημιουργήθηκαν, περιγελώντας τον πανικό και την απόγνωση της
Η κυβέρνηση Τραμπ προσφεύγει πριν βγουν τα αποτελέσματα
«Πρέπει να βοηθήσουμε τις γυναίκες να ξαναβρούν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους», δηλώνει
Το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν, ήταν η Σάρα Φέργκιουσον, η πρώην σύζυγος του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου. το 2009
Για «τρομοκρατική επίθεση από «ομάδα εξτρεμιστών» , μιλά η κυβέρνηση της Ιορδανίας - Kαταδικάζει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.