«Είπε ναι»: Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας έκανε πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου
Ο Άντονι Αλμπανέζι τίμησε την Ημέρα των Ερωτευμένων με μια γλυκιά έκπληξη προς τη σύντροφό του
Αυστραλία: Ο πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι έκανε πρόταση γάμου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου - Η σέλφι του ζευγαριού στα social media.
Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζι έκανε χθες ένα μικρό διάλειμμα από τη διακυβέρνηση της χώρας για να γιορτάσει την Ημέρα των Ερωτευμένων και με την ευκαιρία να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Τζόντι Χέιντον.
Ο Αλμπανέζι ανακοίνωσε σήμερα την είδηση, μαζί με μια σέλφι που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ζευγάρι που έλαμπε από χαρά και τη λεζάντα: "Είπε ναι".
Στη φωτογραφία μάλιστα η Χέιντον φορούσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνα που είχε σχεδιαστεί με τη συμβολή και του Αλμπανέζι.
She said yes ❤️
Posted by Anthony Albanese on Wednesday, February 14, 2024
"Είναι τέτοια η χαρά να μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που να θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του", δήλωσε σήμερα ο Αλμπανέζι σε συνέντευξή του στο Sky.
'Επειτα από δείπνο σε ιταλικό εστιατόριο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Αλμπανέζι έκανε στην αγαπημένη του πρόταση γάμου στο μπαλκόνι της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας στην Καμπέρα.
Η Χέιντον, η οποία για πολλά χρόνια εργαζόταν στον χώρο των συνταξιοδοτικών ταμείων, δήλωσε ενθουσιασμένη από τα συγχαρητήρια που δέχτηκε το ζευγάρι.
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις τόσο θερμές ευχές σήμερα--από τους φίλους μας μέχρι την οικογένειά μας και από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε", είπε σε συνέντευξη στο Sky.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια εκδήλωση στη Μελβούρνη στις αρχές του 2020 και ο αρραβώνας τους είναι ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργού, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Πίτερ Ντάτον, ο οποίος συνήθως είναι δριμύς επικριτής του πρωθυπουργού, συνεχάρη το ζευγάρι στο κοινοβούλιο και είπε ότι ανυπομονεί για "την δική μας εκδοχή" του βασιλικού γάμου.
"Θα είμαι εκεί να πετάω τριαντάφυλλα, εκεί μπροστά σου πρωθυπουργέ, θα κάνω τα πάντα για μια πρόσκληση στο γαμήλιο πάρτι", είπε.
Οι υπουργοί της κυβέρνησης συνεχάρησαν το ζευγάρι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Η υπουργός Εξωτερικών Πένι Ουόνγκ, η οποία γνωρίζει επί δεκαετίες τον Αλμπανέζι, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Η αγάπη είναι ωραίο πράγμα".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 800 απαγχονισμοί ήταν προγραμματισμένοι για τις επόμενες μέρες
Η προοπτική στρατιωτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ μοιάζει πλέον πιο μακρινή
O βραβευμένος σκηνοθέτης για τις φονικές διαδηλώσεις στο Ιράν
Χαροπαλεύει ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος απεγκλωβίστηκε τελευταίος από τα σωστικά συνεργεία
«Ξεκινάει μια πραγματική μετάβαση προς τη δημοκρατία», δήλωσε η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης
Με αφορμή το Starlink Wi-Fi στα αεροπλάνα
«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους», έγραψε η τραγουδίστρια
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήρθε το 2022
Η δράση τους περιλαμβάνει «πράξεις αμιγούς και άσκοπης βίας που στόχευαν ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν»
Mία ημέρα μετά την κίνηση της
Για τη μια εκ των δυο παραδέχεται εν μέρει την ενοχή του
Νέες λεπτομέρειες τρεις μήνες μετά το θεαματικό χτύπημα
Χιλιάδες χρήστες ανέφεραν προβλήματα στη λειτουργία του
Αφόρητη πίεση από την Ουάσιγκτον προς την Κοπεγχάγη
Η μεγάλη διαφορά σύμφωνα με τον αναλυτή Ρέι Τακέι
Τι κατήγγειλε πριν από την τραγωδία η σερβιτόρα που σκοτώθηκε στην πυρκαγιά
«Το καθεστώς επιτίθεται σαν πληγωμένο ζώο», λέει ο γιος του τελευταίου σάχη
Χωρίς πρόσβαση στην πλατφόρμα για χρήστες από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και από την Ελλάδα
To πιο ριζικό πείραμα δημόσιας υγείας των τελευταίων δεκαετιών
Αυξάνονται οι εκκλήσεις για απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους ανήλικους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.