Κοσμος

Nέες κατηγορίες για τον oμογενή καθηγητή που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις στον σκύλο του

O Θέμης Ματσούκας δίδασκε στο Penn State

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θέμης Ματσούκας: Nέες κατηγορίες μετά την σύλληψη για κτηνοβασία
Chemical Engineering Pennsylvania State University

Θέμης Ματσούκας: Nέες κατηγορίες για τον oμογενή καθηγητή που συνελήφθη για ασελγείς πράξεις στον σκύλο του

Ο Ελληνικής καταγωγής καθηγητής του Penn State που συνελήφθη να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις στον σκύλο του, δίπλα στις τουαλέτες πάρκου αντιμετωπίζει περισσότερες κατηγορίες.

Ο Θέμης Ματσούκας αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες για άλλες πράξεις από 55 βίντεο που βρέθηκαν στις ηλεκτρονικές συσκευές του που κατασχέθηκαν σε ένταλμα έρευνας, ανέφερε το Fox 43.

Σε αυτά περιλαμβάνονταν βίντεο με τον καθηγητή γυμνό εκτός από μια μάσκα του σκι, σύμφωνα με ένορκη βεβαίωση που περιήλθε στην κατοχή του Onward State. Μεταξύ άλλων καταγράφηκε σε βίντεο να αυνανίζεται σε ένα τραπέζι πικνίκ, σε μια λίμνη του πάρκου και σε οχήματα του Τμήματος Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια (DCNR). Η New York Post μάλιστα αναφέρεται σε μια σωρεία άλλων αποτρόπαιων πράξεων. 

Θέμης Ματσούκας: Συνελήφθη τον Ιούνιο για ασελγείς πράξεις στον σκύλο του 

Τον περασμένο Ιούνιο ο Ματσούκας συνελήφθη για ασέλγεια στον σκύλο του όποτε και παραδέχτηκε στους αξιωματούχους ότι το έκανε για να «ξεσκάσει». Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι η άσεμνη έκθεση, ο δημόσιος αυνανισμός, η σεξουαλική επαφή με έναν σκύλο και η κακοποίηση ζώου.

Αρνούμενος αρχικά οποιαδήποτε γνώση των διεστραμμένων πράξεων, ο καθηγητής φέρεται να πανικοβλήθηκε όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι πίστευαν ότι γνώριζαν τον λόγο που βρίσκονταν εκεί.Στη συνέχεια παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν, λέγοντάς τ ους «πρέπει να πεθάνω», αναφέρουν οι τοπικές αρχές.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του φέρεται να είπε στους ερευνητές: «Το κάνω για να εκτονώνομαι». Οι αστυνομικοί έπειτα εντόπισαν το σκυλί ράτσας κόλεϊ στο σπίτι του Ματσούκα που ταυτιζόταν με το σκυλί στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκου. 

Ποιος είναι ο Θέμης Ματσούκας

Ο Θέμης Ματσούκας είναι Ελληνοαμερικανός καθηγητής χημικής μηχανικής o oποίος εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Penn State από το 1991. Έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει κερδίσει βραβεία διακεκριμένης διδασκαλίας, αλλά το πανεπιστήμιο ανέφερε σε ανακοίνωσή του μετά τη σύλληψή του ότι «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».

Φέρεται ότι η αποτροπιαστική συνήθεια του Ματσούκα χρονολογείται από το 2014, όταν και τον είχαν συλλάβει ξανά για αντίστοιχη πράξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ