Κοσμος

Ισόβια στον Ιταλό ποδοσφαιριστή που σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Οι γείτονες της 57χρονης κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: Ισόβια στον ποδοσφαιριστή που σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του
© EPA/FILIPPO VENEZIA

Ιταλία: Ισόβια στον ποδοσφαιριστή που δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του

Ένας Ιταλός ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον ξυλοδαρμό της πρώην φίλης του μέχρι θανάτου, λίγες μόλις εβδομάδες αφότου εκείνη τον κατήγγειλε για παρενόχληση.

Ο Τζιοβάνι Παντοβάνι, ένας 28χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στη Σανκαταλντέζε, καταδικάστηκε σήμερα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της πρώην φίλης του, της 56χρονης Αλεσάντρα Ματεούτσι, έξω από το σπίτι της στις 23 Αυγούστου του 2022.

Ιταλία: Πώς έγινε η γυναικοκτονία

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε από τη Σικελία στην Μπολόνια με αεροπλάνο και περίμενε τη γυναίκα για δύο ώρες έξω από το σπίτι της. Όταν εκείνη έφτασε την ξυλοκόπησε, χτυπώντας τη μάλιστα με ένα σφυρί, με την 57χρονη να υποκύπτει στα τραύματά της. Οι γείτονες της 57χρονης κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της. Ένας από τους γείτονες δήλωσε στα κανάλια ότι η γυναίκα τους είχε ζητήσει να μην ανοίγουν την πόρτα στον ποδοσφαιριστή, καθώς την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μετά τον χωρισμό τους. «Όταν τον είδα έξω από το σπίτι να την περιμένει, πήγα και έκλεισα την εξωτερική πόρτα για να μην μπει στο σπίτι» δήλωσε γειτόνισσα.

Ιταλία: Ποιος είναι ο Παντοβάνι

Ο Τζιοβάνι Παντοβάνι έχει καταγωγή από το Cesano di Senigallia. Ήταν αμυντικός σε διάφορες ομάδες: έπαιξε στις ομάδες νέων της Alma Juventus Fano, της Ανκόνα και της Νάπολης και με μόνο μία σεζόν στη Serie C με τους Τοσκανούς του Gavorrano. Βρέθηκε και στο Santacataldese, ωστόσο, η συνεργασία δεν κράτησε πολύ, αφού πριν από 8 ημέρες τέθηκε «εκτός ομάδας λόγω αδικαιολόγητης συμπεριφοράς».

Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν πριν από το καλοκαίρι του 2021, ενώ γνωρίστηκαν στα social media, όπου και οι δύο ήταν πολύ δραστήριοι. Η Ματεούτσι μοιράστηκε φωτογραφίες και ιστορίες δίπλα στη θάλασσα, με φίλους, σε διακοπές στην Ίμπιζα ή στην επαρχία Καταντζάρο, όπου βρισκόταν πρόσφατα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ