Κοσμος

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του

Η εμμονική συμπεριφορά του

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: 26χρονος ποδοσφαιριστής ο δράστης της γυναικοκτονίας
Ιταλία: 26χρονος ποδοσφαιριστής ο δράστης της γυναικοκτονίας © Youtube

Ιταλία: Πώς έγινε η νέα γυναικοκτονία - Ποδοσφαιριστής δολοφόνησε με σφυρί την πρώην σύντροφό του έξω από το σπίτι της.

Νέα γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Ιταλία, όπου ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, Giovanni Padovani, κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί την πρώην σύντροφό του, την 57χρονη Alessandra Matteuzzi.

Ο ποδοσφαιριστής της Serie D της Ιταλίας φέρεται να είχε αναπτύξει εμμονή με την Alessandra Matteuzzi, η οποία είχε προχωρήσει σε καταγγελία για τον 26χρονο. Την εμμονική του συμπεριφορά είχε διακρίνει και καταγγείλει και η αδελφή της 57χρονης γυναίκας. Μάλιστα, σε συνέντευξή του τον περασμένο Δεκέμβριο ο ποδοσφαιριστής είχε δηλώσει ότι τον ενοχλεί το γεγονός πως δεν βλέπει όσο συχνά θα ήθελε την κοπέλα του. 

Ιταλία: Πώς έγινε η νέα γυναικοκτονία

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε από τη Σικελία στην Μπολόνια με αεροπλάνο και περίμενε τη γυναίκα για δύο ώρες έξω από το σπίτι της. Όταν εκείνη έφτασε την ξυλοκόπησε, χτυπώντας τη μάλιστα με ένα σφυρί, με την 57χρονη να υποκύπτει στα τραύματά της. Οι γείτονες της 57χρονης κάλεσαν την αστυνομία όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά της. Ένας από τους γείτονες δήλωσε στα κανάλια ότι η γυναίκα τους είχε ζητήσει να μην ανοίγουν την πόρτα στον ποδοσφαιριστή, καθώς την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μετά τον χωρισμό τους. «Όταν τον είδα έξω από το σπίτι να την περιμένει, πήγα και έκλεισα την εξωτερική πόρτα για να μην μπει στο σπίτι» δήλωσε γειτόνισσα. 

Ιταλία: Ποιος είναι ο Giovanni Padovani

Ο Giovanni Padovani έχει καταγωγή από το Cesano di Senigallia. Ήταν αμυντικός σε διάφορες ομάδες: έπαιξε στις ομάδες νέων της Alma Juventus Fano, της Ανκόνα και της Νάπολης και με μόνο μία σεζόν στη Serie C με τους Τοσκανούς του Gavorrano. Βρέθηκε και στο Santacataldese, ωστόσο, η συνεργασία δεν κράτησε πολύ, αφού πριν από 8 ημέρες τέθηκε «εκτός ομάδας λόγω αδικαιολόγητης συμπεριφοράς».

Ο Giovanni Padovani και η Alessandra Matteuzzi είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν πριν από το καλοκαίρι του 2021, ενώ γνωρίστηκαν στα social media, όπου και οι δύο ήταν πολύ δραστήριοι. Η Alessandra μοιράστηκε φωτογραφίες και ιστορίες δίπλα στη θάλασσα, με φίλους, σε διακοπές στην Ίμπιζα ή στην επαρχία Καταντζάρο, όπου βρισκόταν πρόσφατα. Η σχέση με την Alessandra Matteuzzi είχε ξεκινήσει πριν από περίπου ένα χρόνο, αλλά οι δυο τους δεν βλέπονταν συχνά, ακριβώς επειδή ο Padovani έπαιζε στη Σικελία. 

«Είχε σπασμένα πιάτα, είχε αποσυνδέσει το φως στο διαμέρισμα», εξηγεί η αδελφή της. Τον Ιανουάριο «η παρενόχληση είχε αρχίσει και η Αλεσάντρα τον είχε καταγγείλει για καταδίωξη στους καραμπινιέρους».

Femminicidio di Alessandra Matteuzzi, uccisa con una mazza: "C'era già una denuncia, aveva paura"

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ