Κοσμος

Συζυγοκτόνος στη Βρετανία έπνιξε τη γυναίκα του και τη μετέφερε σε βαλίτσα (βίντεο)

Τη σκότωσε τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syzygoktonos-valitsa

Σε βαλίτσα έβαλε το πτώμα της γυναίκας του ο συζυγοκτόνος στη Βρετανία. Το ανατριχιαστικό βίντεο. Η δολοφονία της γυναίκας 4 ημέρες μετά τον γάμο.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον συζυγοκτονό στη Βρετανία να μεταφέρει μια βαλίτσα, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει νωρίτερα το πτώμα της γυναίκας του.

Ο 46χρονος Thomas Nutt σκότωσε τη σύζυγό του, Dawn Walker, τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο τους. Αφού τη δολοφόνησε, τη μετέφερε σε βαλίτσα, την οποία και άφησε κρυμμένη σε θάμνους στον κήπο του σπιτιού τους στην περιοχή Halifax.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, για να χωρέσει η σορός στη βαλίτσα, ο συζυγοκτόνος έσπασε τα κόκκαλα του θύματος. Το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει ότι την Παρασκευή (19/8) ο 46χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια. Θα παραμείνει στη φυλακή για 22 χρόνια τουλάχιστον.

Ο συζυγοκτόνος στη Βρετανία και η γυναίκα του
Ο συζυγοκτόνος στη Βρετανία και η γυναίκα του © Daily Mail

Ο συζυγοκτόνος στη Βρετανία έπαιζε «θέατρο» - Έστελνε μηνύματα από το κινητό της σε συγγενείς

Οι γείτονες ήταν αυτοί που ανακάλυψαν τη βαλίτσα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο συζυγοκτόνος όλο αυτό το χρονικό διάστημα έπαιζε θέατρο και έστελνε μηνύματα από το κινητό της συζύγου του σε συγγενείς, προκειμένου να μην ανησυχούν.

Είχε αποδώσει την εξαφάνισή της στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, είχε πείσει τη νεότερη κόρη του θύματος να τον βοηθήσει να τη βρει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ