Κοσμος

Κέιτ Μίντλετον: Στο Σάντριγχαμ με τον Ουίλιαμ - Πιθανή η συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Η αποθεραπεία της πάει εξαιρετικά καλά σύμφωνα με τη Daily Mail

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Στο Σάντριγχαμ με τον Ουίλιαμ - Η αποθεραπεία της πάει εξαιρετικά καλά σύμφωνα με τη Daily Mail

H βασιλική οικογένεια της Βρετανίας κλονίστηκε τις τελευταίες ημέρες, αφού πέρα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, έγινε γνωστό ότι ο Βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο και έχει ξεκινήσει θεραπείες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως είχε γίνει γνωστό, θα συνέχιζε την αποθεραπεία της, στο σπίτι της οικογένειας στο Γουίνδσορ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η αποθεραπεία της πάει εξαιρετικά καλά και σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κέιτ Μίντλεντον μπόρεσε να συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Σάντριγχαμ.

Η πρώτη «έξοδος» της Κέιτ Μίντλετον από το Γουίνδσορ

Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγαίνει από το Γουίνδσορ, όπου επέστρεψε ύστερα από την επέμβαση. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους ταξίδεψαν το πρωί της Παρασκευής (09.02.2024) για μίνι διακοπές στο Σάντριγχαμ, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ο Βασιλιάς Κάρολος.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τα παιδιά τους, να δουν τον βασιλιά Κάρολο, ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές.

Η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα μείνει στο Anmer Hall, το τριών δωματίων σπίτι τους στο Σάντριγχαμ.

Με πληροφορίες από Daily Mail