Κοσμος

Άγρια δολοφονία 48χρονης στην Ισπανία από τους ανήλικους, θετούς γιους της

Επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν απαγωγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 48χρονη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε αυτοκίνητο
Ισπανία: Δολοφονία 48χρονης από τους ανήλικους θετούς της γιους © Youtube

Ισπανία: Δολοφονία 48χρονης από τους ανήλικους θετούς της γιους - Τι υποστήριξαν

Συγκλονίζει την Ισπανία η υπόθεση δολοφονίας της 48χρονης Silvia López Gayubas. Για το έγκλημα κατηγορούνται τα δύο έφηβα αγόρια που είχε υιοθετήσει

Η Silvia López Gayubas βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης στο Castro Urdiales της Κανταβρίας. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ του σπιτιού της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Diario Montañés. Η 48χρονη βρέθηκε νεκρή έχοντας μία τσάντα στο κεφάλι της, ενώ έφερε χτυπήματα και σημάδια από μαχαιριές στο λαιμό. 

Ισπανία: Δολοφονία 48χρονης από τους ανήλικους θετούς της γιους - Το σενάρια που έπλασαν

Η El Español ανέφερε ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε γνωστό γύρω στις 9 το βράδυ. Οι αρχές άρχισαν ερευνά στην περιοχή για τα δύο εξαφανισμένα έφηβα παιδιά της. Τα παιδιά εντοπίστηκαν σε τοπικό πάρκο στις 2 τα ξημερώματα. Τα δύο αγόρια, 13 και 15 ετών, έκαναν αρχικά λόγο για απαγωγή, για την οποία φέρεται να τηλεφώνησαν στη γιαγιά τους. Ο πατέρας των αγοριών φέρεται να δούλευε όλη τη νύχτα. 

Δημοσίευμα αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά υιοθετήθηκαν από τη Ρωσία και ότι αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός τους για έξι μήνες σε κάποια δομή. Το μικρότερο παιδί μπήκε σε κέντρο προστασίας παιδιών και περιμένει να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων, όπου θα υποβληθεί σε ψυχοκοινωνική εξέταση. Στη συνέχεια, εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα ζητήσει «προληπτικό μέτρο» από δικαστή ανηλίκων.

Δεν υπήρχαν προηγούμενα παράπονα για την οικογένεια και καμία αναφορά για προηγούμενη βία στην οικογένεια,  Η Susana Herrán, η δήμαρχος του Κάστρο, εξέφρασε την «απογοήτευση της για αυτά τα τραγικά νέα», σύμφωνα με το El Diario.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ